Ζητάει αποζημίωση από την ΑΕΛ ο Πέτριτς, δεν έχει λυθεί το συμβόλαιο του!

Ζητάει αποζημίωση από την ΑΕΛ ο Πέτριτς, δεν έχει λυθεί το συμβόλαιο του!

Ζητάει αποζημίωση από την ΑΕΛ ο Πέτριτς, δεν έχει λυθεί το συμβόλαιο του!

bet365

Ο Γκόρνταν Πέτριτς 12 μέρες μετά την αποχώρηση του από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ ισχυρίζεται πως δεν έχει λυθεί το συμβόλαιο του, ενώ σκοπεύει να διεκδικήσει αποζημίωση!

ΑΠΟΕΛ - Άγιαξ με ακόμα καλύτερες αποδόσεις και άμεση απόδοση κερδών*. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Η θητεία του Σέρβου τεχνικού στον πάγκο της Λάρισας αποδείχθηκε σύντομη, καθώς έπειτα από 88 μέρες ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας αποφάσισε να απομακρύνει τον άλλοτε αμυντικό της ΑΕΚ και της Ρέιντζερς, προσλαμβάνοντας τον Μιχάλη Γρηγορίου.

Ο 50χρονος τεχνικός, ο οποίος τις τελευταίες μέρες έχει επιστρέψει στο Βελιγράδι εμφανίζεται σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr εξαιρετικά δυσαρεστημένος από τον τρόπο που απομακρύνθηκε από τη Λάρισα και ισχυρίζεται πως ακόμη και σήμερα δεν έχει κληθεί από την θεσσαλική ΠΑΕ για να λύσει το συμβόλαιο του.

Παράλληλα, διαψεύδει πως είναι «υπεράνω χρημάτων» και «εκατομμυριούχος», ενώ σκοπεύει να διεκδικήσει την αποζημίωση που του αναλογεί, καθώς όπως τονίζεται δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ από τις 12 Μαϊου όταν και προσελήφθη από την ΑΕΛ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα