Παναιτωλικός: «Ξεμούδιασαν» οι «μικροί»

Gazzetta team
Παναιτωλικός: «Ξεμούδιασαν» οι «μικροί»

bet365

Οι «ρεζέρβες» των «κυανοκίτρινων» ήταν ορεξάτες και επικράτησαν του Τηλυκράτη με 4-0
Χρόνο συμμετοχής σε παίκτες του που αγωνίστηκαν λίγο ή και καθόλου χθες στην Τρίπολη, έδωσε σήμερα ο Λουίς Κάστρο κόντρα στον Τηλυκράτη, στο τελευταίο φιλικό των «κυανοκίτρινων» πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Οπου οι «ρεζέρβες» του ήταν «ορεξάτες» και κέρδισαν 4-0.
Ο Πορτογάλος κόουτς ξεκίνησε με τον Γιαννακόπουλο κάτω από τα γκολπόστ, τους Μπελεβώνη, Σκιαδά, Κωνσταντόπουλο, Μπάλμπι στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Ταχάρ, Μιμίτο, Τσιγγάρα στον άξονα, τους Ντουάρτε, Μπελεβώνη στα άκρα και τον Καββαδία στην κορυφή της επίθεσης.
Στο πρώτο ημίχρονο οι πιτσιρικάδες Καββαδίας, Μπελεβώνης, Τσιγγάρας άφησαν (ξανά) πολλές υποσχέσεις, όπως και ο Μιμίτο. Ο πρώτος σημείωσε δύο γκολ (2', 16') από ισάριθμες ασίστ του δεύτερου που παραλίγο να χριστεί σκόρερ στο 39', ενώ ο τελευταίος ήταν ο «ηγέτης» της μεσαίας γραμμής. Σε αυτό το διάστημα μάλιστα ακυρώθηκε γκολ του Τηλυκράτη μετά από χρήση του VAR, το πρώτο στο γήπεδο του Αγρινίου!
Λίγο μετά την έναρξη του δεύτερο ημιχρόνου ο Μπάλμπι με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 67' ο Ντουάρτε.
Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Αχμέντ (νεαρός Αιγύπτιος υπό δοκιμή, προορίζεται για την Κ19), Παρράς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα