Οι συζητήσεις της Α.Ε.Κ. για Μπα

Γιώργος Τσακίρης
Οι συζητήσεις της Α.Ε.Κ. για Μπα

bet365

Η Α.Ε.Κ. βρίσκεται σε επαφές με τη Ράγιο Βαγεκάνο για τον τρόπο απόκτησης του Αμπντουλαγέ Μπα, ωστόσο δεν έχει κατατεθεί κάποια πρόταση μέχρι στιγμής.

Ο Αμπντουλαγέ Μπα αποτελεί μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ για την ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής και από την Ισπανία, ρεπορτάζ της Marca ανέφερε μάλιστα και πρόταση των κιτρινόμαυρων στη Ράγιο Βαγιεκάνο, η οποία δεν έγινε αποδεκτή.

Αυτό που προκύπτει, ωστόσο, από το ρεπορτάζ μας είναι ότι μέχρι στιγμής δεν έχει κατατεθεί κάποια επίσημη πρόταση από την πλευρά της Ένωσης προς το ισπανικό κλαμπ για τον υψηλόσωμο Σενεγαλέζο στόπερ.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τη Ράγιο, με την οποία είναι σε εξέλιξη κάποιες συζητήσεις ώστε να βρεθεί η φόρμουλα για την απόκτηση του Μπα.

Δεδομένα, όμως, πρόταση από την Ένωση δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής, παρά τα όσα υποστηρίζουν από την Ισπανία.

Ο Μπα δεν υπολογίζεται από τον Πάκο Χέμεθ στη Ράγιο, η οποία συν τοις άλλοις θέλει να τον παραχωρήσει λόγω και του υψηλού συμβολαίου που έχει στον ισπανικό σύλλογο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα