Καρντόσο: «Να βρούμε όλοι μαζί τι φταίει»

Καρντόσο: «Να βρούμε όλοι μαζί τι φταίει»

Gazzetta team
Καρντόσο: «Να βρούμε όλοι μαζί τι φταίει»

bet365

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε στους παίκτες της ΑΕΚ και στη συνέχεια άκουσε και τις δικές τους απόψεις, μία μέρα μετά τη ρεβάνς με την Κραϊόβα.

Η Ενωση ήταν πολύ κακή το βράδυ της Πέμπτης κόντρα στους Ρουμάνους και αυτό το είδαν και το παραδέχθηκαν όλοι. Ετσι, μία μέρα μετά, στην προπόνηση στα Σπάτα, ο Μιγκέλ Καρντόσο μίλησε στους παίκτες του για την κατάσταση.

«Πρέπει να βρούμε όλοι μαζί τι φταίει. Τι φαίνεται να πηγαίνει στραβά. Εχω δει κάποια πράγματα, εχω κάνει μία ανάλυση του παιχνιδιού, θέλω όμως την δική σας άποψη. Θέλω τη δική σας γνώμη. Θέλω να συζητάμε τα πάντα και να βρίσκουμε μαζί λύσεις σε όλα, γιατί είμαστε μία ομάδα και πρέπει έτσι να λειτουργούμε πάντα. Ως ομάδα», ήταν τα λόγια του Πορτογάλου τεχνικού, με τους Πέτρο Μάνταλο και Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι να παίρνουν τον λόγο στη συνέχεια, εκ μέρους των παικτών, αναφερόμενοι στο τι πρέπει να διορθωθεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα