UEFA: Ο Τσέφεριν υποσχέθηκε βοήθεια στον Αυγενάκη, που παρέθεσε τις προτάσεις τις Κυβέρνησης

Δημήτρης Τομαράς
UEFA: Ο Τσέφεριν υποσχέθηκε βοήθεια στον Αυγενάκη, που παρέθεσε τις προτάσεις τις Κυβέρνησης

bet365

Συνάντηση γνωριμίας, η οποία εξελίχθηκε σε ωριαία συζήτηση ουσίας, είχε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, αποδεχόμενος την προ μηνός πρόσκλησή του για να μεταβεί στην Κωνσταντινούπολη, επ' ευκαιρίας της διεξαγωγής του Ευρωπαϊκού Σουπερ Καπ.
Ο Αυγενάκης παρέθεσε τις σχεδιαζόμενες πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης, προκειμένου η χώρα μας να ξαναγίνει τόπος προσέλκυσης ποιοτικού ποδοσφαίρου. Ανέλυσε την διαμόρφωση ενός σύγχρονου θεσμικού πλαισίου με φορολογικά κίνητρα, με γρηγορότερες και καλύτερες συνθήκες για διεξαγωγή διοργανώσεων της UEFA, το πλάνο για εκσυγχρονισμό και αναμόρφωση των γηπεδικών μας εγκαταστάσεων, τις δράσεις που δρομολογούνται κόντρα στη γηπεδική βία και στους προσυνεννοημένους αγώνες κ.λπ.
Ο Τσέφεριν δεσμεύτηκε ότι η UEFA θα σταθεί αρωγός σε όλες αυτές τις πρωτοβουλίες του Υφυπουργείου. Έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στις υποδομές, στην προστασία και στην ανάπτυξή τους, ώστε να υπάρξουν αποτελέσματα τα αμέσως προσεχή χρόνια και αναμένεται άμεσα να υπάρξει περαιτέρω εξειδείκευση, με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης της συνεργασίας με την Συνομοσπονδία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα