Καραγκούνης: Μπάλα στην άμμο με Τσόρι και Καμπιάσο! (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Καραγκούνης: Μπάλα στην άμμο με Τσόρι και Καμπιάσο! (pic)

bet365

Τους χώρισε το χρώμα της φανέλας στο γήπεδο και η αντιπαλότητα των ομάδων τους στο ελληνικό πρωτάθλημα, όμως τίποτα περισσότερο! Ο Γιώργος Καραγκούνης βρέθηκε με τους Τσόρι Ντομίνγκες και Εστεμπάν Καμπιάσο στις διακοπές τους και έπαιξαν μπάλα στην άμμο!

Ο Καμπιάσο, έχει συνεργαστεί με τον «τυπάρα» στην Ίντερ και φυσικά παίζουν πλέον μαζί στα φιλικά που δίνει κατά διαστήματα η ομάδα των θρύλων των «νερατζούρι».

Με τους δύο βρέθηκε και ο Τσόρι Ντομίνγκες που ξεχώρισε και κόσμησε το ελληνικό ποδόσφαιρο στο πέρασμά του από τον Ολυμπιακό...

«Μπαλίτσα στην άμμο με τους φίλους Αργεντινούς» έγραψε ο Γιώργος Καραγκούνης στη φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram από την παραλία με το ηλιοβασίλεμα και τους δύο πρώην «ερυθρόλευκους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα