Παναθηναϊκός: Με Κουρμπέλη και Μολό στο φιλικό με τη Μπεσίκτας

Παναθηναϊκός: Με Κουρμπέλη και Μολό στο φιλικό με τη Μπεσίκτας

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Με Κουρμπέλη και Μολό στο φιλικό με τη Μπεσίκτας

bet365

Ο Παναθηναϊκός τελείωσε την προετοιμασία του επί ελληνικού εδάφους για το φιλικό με την Μπεσίκτας το Σάββατο στην Κωνσταντινούπολη, με τον Κουρμπέλη και τον Μολό να μπαίνουν στην αποστολή.
Ο προπονητής του «τριφυλλιού» Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Τουρκία και μεταξύ των παικτών που την απαρτίζουν βρίσκεται τόσο ο αρχηγός Δημήτρης Κουρμπέλης, όσο και ο Γάλλος εξτρέμ Γιοάν Μολό. Για τον Μολό δεν ήταν τόσο αναμενόμενο βέβαια.
Στην αποστολή του Παναθηναϊκού δεν συμπεριλήφθηκε ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης, που θα παραχωρηθεί με την μορφή του δανεισμού στον Πανιώνιο. Αναλυτικά τα 22 μέλη της αποστολής για το φιλικό ματς με την Μπεσίκτας: Διούδης, Κότσαρης, Γιόχανσον, Αποστολάκης, Θεοχάρης, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Νούνες, Πούγγουρας, Ινσούα, Κουρμπέλης, Δώνης, Ζαχίντ, Χατζηθεοδωρίδης, Χατζηγιοβάνης, Κολοβός, Μολό, Κονάν, Ζαγαρίτης, Καμπετσής, Βέργος και Μακέντα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα