H συνεργασία ΠΑΟΚ – Παρτιζάν και οι ευχές για πρόκριση επί του Άγιαξ (pics)

H συνεργασία ΠΑΟΚ – Παρτιζάν και οι ευχές για πρόκριση επί του Άγιαξ (pics)

bet365

O Ιβάν Σαββίδης επισκέφθηκε την Τετάρτη (7/8) τα γραφεία της Παρτιζάν, με την ομάδα του Βελιγραδίου να εύχεται καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ ενόψει της ρεβάνς με τον Άγιαξ.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, επισκέφτηκε τα γραφεία της Παρτιζάν στο Βελιγράδι, συνομίλησε με τους ανθρώπους της σερβικής ομάδας και ξεναγήθηκε στους χώρους από τον γενικό διευθυντή, Μίλος Βάζουρα και τον πρώην τεχνικό διευθυντή, αλλά και πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, Ιβιτσα Ίλιεφ.

Κατά τη διάρκεια της πολύωρης επίσκεψης του ομογενή επιχειρηματία έγιναν πολλές κουβέντες σχετικά με μελλοντική κοινή συνεργασία των δύο αδελφικών συλλόγων, την ανάπτυξη και την ανταλλαγή ποδοσφαιριστών από τις ακαδημίες, συζητήσεις γύρω από την πρώτη ομάδα, καθώς και όλες περιπτώσεις συνεργασίας των δύο κλαμπ.

«Είναι ύψιστης σημασίας για εμάς ως σύλλογος και μεγάλη τιμή η επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη, ιδιοκτήτη του αδελφικού σωματείου από τη Θεσσαλονίκη, του ΠΑΟΚ. Η φιλία των δύο συλλόγων είναι γνωστή εδώ και πολύ καιρό και χαίρομαι που με αυτόν τον τρόπο συνεχίζουμε να καλλιεργούμε την παράδοση και τις καλές σχέσεις που υπήρχαν εδώ και δεκαετίες. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, τέθηκαν πολλά θέματα και ιδέες για τη διεξαγωγή ενός φιλικού, τη συνεργασία στις ακαδημίες, την πρώτη ομάδα και πολλά άλλα.

Ευχόμαστε στον ΠΑΟΚ να κερδίσει τον Άγιαξ στη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας», δήλωσε ο Μίλος Βάζουρα.

Ο Ιβάν Σαββίδης θα παραμείνει ως την Πέμπτη (8/8) στο Βελιγράδι και μάλιστα έχει προσκληθεί να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της Παρτιζάν με τη Μαλάτιασπορ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα