Ενρίκε: «Θα έχω τον ΠΑΟΚ για πάντα στην καρδιά μου» (pic)

Ενρίκε: «Θα έχω τον ΠΑΟΚ για πάντα στην καρδιά μου» (pic)

Ενρίκε: «Θα έχω τον ΠΑΟΚ για πάντα στην καρδιά μου» (pic)

bet365

Στην Τουρκία και την Καϊσέρισπορ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Πέδρο Ενρίκε, με τον Βραζιλιάνο επιθετικό να αποχαιρετά την Τετάρτη (7/8) τον ΠΑΟΚ, την οικογένεια Σαββίδη και τον κόσμο του «Δικεφάλου».

Η Καϊσέρισπορ θα είναι ο νέος σταθμός της καριέρας του Πέδρο Ενρίκε μετά την οριστική συμφωνία του ΠΑΟΚ με την τουρκική ομάδα για την πώληση του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή, την ίδια στιγμή που ήταν μια ανάσα από τον δανεισμό του στην Γκαζιαντέπ.

«Μια… περίληψη όλων όσων έζησα, μια περίληψη των τίτλων που κέρδισα. Ήταν έντονη η αναγνώριση των φίλων του ΠΑΟΚ. Θα σας έχω για πάντα στην καρδιά μου. Ευχαριστώ τον ΠΑΟΚ για όλα και ευχαριστώ την οικογένεια Σαββίδη. Σε ευχαριστώ ΠΑΟΚΑΡΑ», ανέφερε στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram ο Ενρίκε, που το βράδυ της Τρίτης (6/8) είχε βρεθεί στα αποδυτήρια της Τούμπας και αποχαιρέτισε τους ποδοσφαιριστές και τους ανθρώπους του «Δικεφάλου», μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον Άγιαξ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα