ΟΦΗ: Τέλος και επίσημα ο Πέρσον

ΟΦΗ: Τέλος και επίσημα ο Πέρσον

Δημήτρης Ρούσσος
ΟΦΗ: Τέλος και επίσημα ο Πέρσον

bet365

Ο Έρικ Πέρσον επιθετικός αποτελεί πλέον και τυπικά παρελθόν από τον ΟΦΗ προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην πατρίδα του.

Χάντερσφιλντ - Ντέρμπι με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 150+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Παρελθόν, δίχως να κάνει αισθητή την παρουσία του στο Ηράκλειο, αποτελεί ο Σουηδός επιθετικός, που αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2019, ώστε να προσφέρει λύσεις στην επιθετική γραμμή των Ομιλιτών, όμως έπαιξε μόλις επτά φορές δίχως να πετύχει κάποιο τέρμα.

Οι Κρητικοί ανακοίνωσαν τη λύση του συμβολαίου του, που είχε διάρκεια ως το καλοκαίρι του 2020, ενώ ο 25χρονος επιθετικός θα συνεχίσει πιθανότατα την καριέρα του στη Μιάλμπι.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με την ποδοσφαιριστή Erik Pärsson. O Σουηδός επιθετικός ήρθε στην ομάδα μας τον προηγούμενο Ιανουάριο και φόρεσε εφτά φορές τη φανέλα της σε αγώνες πρωταθλήματος και Κυπέλλου. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα