Ατρόμητος: Υπέγραψε για δύο χρόνια και ανακοινώθηκε ο Ταλόχα

Ατρόμητος: Υπέγραψε για δύο χρόνια και ανακοινώθηκε ο Ταλόχα

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος: Υπέγραψε για δύο χρόνια και ανακοινώθηκε ο Ταλόχα

bet365

Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ αφότου μετέβη στην Ελλάδα υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα του Ατρόμητου, που θα είναι διάρκειας δύο ετών. Ανακοινώθηκε από τους Περιστεριώτες.

Χάντερσφιλντ - Ντέρμπι με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 150+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ της Μποαβίστα είχε αποκτήσει το προβάδισμα μετά το «ναυάγιο» που υπήρξε με τον Ιμορού. Ο Ζοάο Ταλόχα υπέγραψε το μεσημέρι το νέο του διετές συμβόλαιο με τον Ατρόμητο και λίγο αργότερα ανακοινώθηκε. Ο Πορτογάλος αμυντικός, είχε πέρυσι 35 ματς με 2 γκολ και 1 ασίστ.

Ο 29χρονος μπακ, μετά από τρεις γεμάτες χρονιές στην Μποαβίστα θα συνεχίσει την καριέρα του στο Περιστέρι. Με την ομάδα του Οπόρτο έγραψε συνολικά 101 συμμετοχές. Επίσης σημείωσε 3 τέρματα κι έδωσε 4 ασίστ.
Μάλιστα, οι 93 συμμετοχές από αυτές είναι για το πρωτάθλημα. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που προσέφερε τα μέγιστα στην Μποαβίστα και έρχεται στο Περιστέρι ώστε να δυναμώσει ακόμα περισσότερο τον Ατρόμητο στα αριστερά.
Με τον Αλέξανδρο Κατράνη να έχει αρχίσει καλά την χρόνια, ο Γιάννης Αναστασίου θα έχει ένα ακόμα αρκετά ποιοτικό μπακ για να επιλέξει μέσα στην σεζόν.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ
Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε τον παίκτη ως εξής:
Ζοαο Ταλόχα καλώς όρισες στον Ατρόμητο!
Η ΠΑΕ Ατρόμητος με ιδιαίτερη χαρά υποδέχεται επίσημα το νέο της απόκτημα με ελεύθερη μεταγραφή, Ζοαο Ταλόχα(João Talocha)!
Ο Ζοαο θα αποτελέσει μια από τις λύσεις της ομάδας μας στο αριστερό άκρο της άμυνας ενώ στα κύρια αγωνιστικά χαρακτηριστικά του συγκαταλέγονται η εξαιρετική του αντοχή και η ισορροπία του στην αμυντική και επιθετική λειτουργία. Ο 29χρονος αμυντικός βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή, κ. Γιάννη Αγγελόπουλου.
Ο Ταλόχα αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ και έχει αγωνιστεί τα τελευταία τρία χρόνια σε 103 αγώνες σε πρωτάθλημα και κύπελλο Πορτογαλίας με τη φανέλα της Μποαβίστα. Πέρυσι ο Πορτογάλος μπακ είχε 35 συμμετοχές με 2 γκολ και 1 ασιστ έχοντας παίξει σε όλα τα παιχνίδια σε ολόκληρη τη διάρκεια των αγώνων. Ο Ταλόχα έχει πραγματοποιήσει καλοκαιρινή προετοιμασία με την Μποαβίστα και έχει αγωνιστεί σε ένα αγώνα του Αλιάνζ καπ, το περασμένο Σάββατο 3 Αυγούστου.
Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Ζοαο Ταλόχα προχώρησε στις ακόλουθες δηλώσεις: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την ευκαιρία που θα έχω να αγωνιστώ σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας που αγωνίζεται στο Europa League και διαθέτει εξαιρετικά δείγματα επαγγελματισμού. Είναι μια νέα εμπειρία για την καριέρα μου αφού θα παίξω για πρώτη φορά μακριά από την Πορτογαλία αλλά είμαι σίγουρος ότι θα δουλέψω σε πολύ υψηλό επίπεδο.
Το επίπεδο της ομάδας και οι πολύ καλές εγκαταστάσεις της, με έκαναν από την πρώτη στιγμή να ενδιαφερθώ για τον Ατρόμητο και να δω με πολύ θετική άποψη τη νέα μου ομάδα. Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο μας που από τις πρώτες εικόνες που έχω γνωρίζω ότι δημιουργεί θερμό κλίμα στο γήπεδο μας». Θα φοράει το Νο. 55 στην φανέλα του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα