Ντέιβιντ στο gazzetta.gr: «Δεν παίρνεις με τίποτα την μπάλα από τον Εσίτι, θα πετύχει στον ΠΑΟΚ»

Ντέιβιντ στο gazzetta.gr: «Δεν παίρνεις με τίποτα την μπάλα από τον Εσίτι, θα πετύχει στον ΠΑΟΚ»

Ντέιβιντ στο gazzetta.gr: «Δεν παίρνεις με τίποτα την μπάλα από τον Εσίτι, θα πετύχει στον ΠΑΟΚ»

bet365

O 19χρονος φορ και πρώτος σκορερ της Γάνδης, Τζόναθαν Ντέιβιντ αποθεώνει στο gazzetta.gr τον Άντερσον Εσίτι του ΠΑΟΚ κάνοντας λόγο για έναν δουλευταρά αμυντικό χαφ, ο οποίος δεν χάνει με τίποτα την μπάλα και δίνει λύσεις όταν τα πράγματα δυσκολεύουν.

Χάντερσφιλντ - Ντέρμπι με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 150+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο Τζόναθαν Ντέιβιντ στα 19 του θεωρείται ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ευρώπη στη θέση του με την χρηματιστηριακή αξία του να ξεπερνά τα 10 εκατ. ευρώ.

Στην πρώτη του σεζόν με τη φανέλα της Γάνδης πέτυχε 14 γκολ, ενώ με την εθνική Κανάδα έχει σκοράρει ήδη 10 γκολ σε 8 διεθνείς συμμετοχές.

Το νέο αστέρι της βελγικής ομάδας μίλησε στο gazzetta.gr για τον νεοφερμένο Νιγηριανό αμυντικό μέσο του ΠΑΟΚ, Τζόναθαν Εσίτι και το πόσο τον ωφέλησε η παρουσία του τελευταίου στη Γάνδη!

Ο Ντέβιντ εκθείασε τον 24χρονο διεθνή Αφρικανό, σημειώνοντας πως είναι δύσκολο να του αποσπάσει κανείς την μπάλα, ενώ συνήθιζε να δίνει λύσεις σε δύσκολες στιγμές!

«Τον θεωρώ σπουδαίο ποδοσφαιριστή. Ήταν πολύ σημαντικός για την Γάνδη γιατί μπορούσαμε να βασιστούμε πάνω του. Ήταν ο παίκτης που κέρδιζε την μπάλα για εμάς και από τα πόδια του ξεκινούσαν οι ευκαιρίες που έκαναν οι επιθετικοί προκειμένου να σκοράρουμε».

Ποια είναι όμως τα χαρακτηριστικά που έκαναν τον Εσίτι να ξεχωρίζει στην βελγική ομάδα;

«Νομίζω πως ως αμυντικός χαφ διέθετε χαρακτηριστικά τα οποία έλειπαν από ποδοσφαιριστές άλλων ομάδων. Στη Γάνδη ήταν πολύ καλό στο να αποσπά την μπάλα και πολύ δυνατός σε σημείο να μην μπορεί κανείς να του πάρει την μπάλα. Επίσης διαθέτει καλή πάσα από απόσταση».

Ο άσος της Γάνδης εξέφρασε την βεβαιότητα πως ο Άντερσον Εσίτι θα πετύχει στον ΠΑΟΚ!

«Εκτιμώ πως θα πετύχει στον ΠΑΟΚ. Διαθέτει τα απαιτούμενα εργαλεία για να τα καταφέρει. Θα πρέπει να περιμένετε έναν δουλευταρά ποδοσφαιριστή που έχει εξαιρετική επικοινωνία με τους συμπαίκτες του και μπορεί να δώσει λύσεις στις δύσκολες στιγμές».

Ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζει η άποψη του Καναδού διεθνή για τον χαρακτήρα του πρώην συμπαίκτη του, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπιζε τον ίδιο αλλά και τους ποδοσφαιριστές της Γάνδης.

«Ο Άντερσον είναι ένας πολύ ήρεμος και χαλαρός τύπος, είναι ωραίος άνθρωπος με τον οποίο εύκολα μπορείς να μιλήσεις και να κάνεις παρέα.Είναι έντιμος και ποτέ δεν θα πει κάτι, απλά για να το πει. Όταν έφτασα στη Γάνδη δεν τον ήξερα καλά και δεν μιλούσαμε πολύ, αλλά όσο περνούσε ο καιρός ήρθαμε πιο κοντά και φτάσαμε στο σημείο να μιλάμε για τα πάντα. Είναι ένας τύπος που νοιάζεται για τους άλλους, ένας καλός φίλος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα