ΟΦΗ: Τον Ιρανό Σαλίμι θέλουν για στόπερ οι Ομιλίτες

ΟΦΗ: Τον Ιρανό Σαλίμι θέλουν για στόπερ οι Ομιλίτες

Δημήτρης Ρούσσος
ΟΦΗ: Τον Ιρανό Σαλίμι θέλουν για στόπερ οι Ομιλίτες

bet365

Ο ΟΦΗ κινείται για την απόκτηση του 23χρονου Ιρανού κεντρικού αμυντικού, Ιμάν Σαλίμι, που αγωνίζεται στην Τράκτορ Σαζί, ομάδα των Σοτζάι Μασούντ και Εχσάν Χατζισαφί.

Η ενίσχυση στο κέντρο των άμυνας των Κρητικών αποτελεί προτεραιότητα και σύμφωνα με πληροφορίες, ο «εκλεκτός» έχει βρεθεί στο πρόσωπο του Ιμάν Σαλίμι, που εξετάζεται ως περίπτωση.

Ο 23χρονος διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες του Ιράν έχει συμβόλαιο ως το 2022 με την Τράκτορ Σαζί, από την οποία αποκτήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο και με τα χρώματά της έπαιξε σε 21 αγώνες, σκοράροντας δυο γκολ. Έχει ύψος 1.87 και αγωνίζεται ως στόπερ, παίζοντας ως τώρα μόνο σε ομάδες της πατρίδας του.

Ο ΟΦΗ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον σύλλογο στον οποίο ανήκει, ωστόσο το γεγονός πως έχει συμβόλαιο για ακόμα τρία χρόνια φέρνει αρκετές δυσκολίες στο τραπέζι, τις οποίες οι Ομιλίτες προσπαθούν να ξεπεράσουν. Η περίπτωσή του θα έχει οριστική κατάληξη τις επόμενες ημέρες, αφού ο ΟΦΗ ψάχνει για τον κεντρικό αμυντικό που θα εντάξει στο ρόστερ του άμεσα.

Δημοσιεύματα στο Ιράν πάντως αναφέρουν πως οι Κρητικοί έχουν ήδη καταβάλλει το απαιτούμενο ποσό στην Τράκτορ Σαζί, δίχως να αναφέρουν αριθμούς, καθώς και πως ο παίκτης θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο, όμως η περίπτωση δεν φαίνεται να είναι τόσο προχωρημένη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα