Ολυμπιακός: Ο «ισχυρός» Γκερέρο, ο βασικός ανταγωνιστής του Ελ Αραμπί και η λύση Σουντανί! (poll)

Ολυμπιακός: Ο «ισχυρός» Γκερέρο, ο βασικός ανταγωνιστής του Ελ Αραμπί και η λύση Σουντανί! (poll)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο «ισχυρός» Γκερέρο, ο βασικός ανταγωνιστής του Ελ Αραμπί και η λύση Σουντανί! (poll)

bet365

Το Gazzetta.gr παραθέτει το status των επιθετικών του Ολυμπιακού. Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο που μπήκε ξανά... φουριόζος στο ξεκίνημα της σεζόν, ο Ελ Αραμπί που τον... απειλεί, ο Σουντανί και οι δεύτερης γραμμής επιλογές.

Στην παρούσα φάση - εάν βγάλει κανείς τον Κάιπερς από την εξίσωση που θα δοθεί δανεικός αλλά και τον Σολδάνο - υπάρχουν τέσσερις λύσεις για την γραμμή κρούσης του Ολυμπιακού. Ας τις δούμε όμως όλες μία προς μία:

ΜΙΓΚΕΛ ΑΝΧΕΛ ΓΚΕΡΕΡΟ: Δικαιωματικά μέχρι στιγμής ο βασικός φορ του Ολυμπιακού. Μπήκε... φορτσάτος με γκολ και ασίστ στα φιλικά και σκόραρε το πολύ ωραίο τέρμα με τη Βικτόρια Πλζεν.

Έχει δηλαδή ένα γκολ σε δύο επίσημα ματς φέτος. Ο Ισπανός άσος παραμένει σε περίοπτη θέση στα πλάνα του Μαρτίνς και σε πρώτη φάση είναι η Νο1 λύση του. Παίκτης που πρεσάρει πολύ τον αντίπαλο, τρέχει και είναι καλός τακτικά. Ίσως να μην σκοράρει με την αναμενόμενη συχνότητα αλλά αρκετές φορές είναι στις φάσεις των γκολ.

ΓΙΟΥΣΕΦ ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Είναι ο βασικός ανταγωνιστής του Γκερέρο. Αρκετά δυνατός παίκτης και ιδιαίτερα γρήγορος. Το δείγμα του δεν είναι επαρκές (σ.σ. παρότι πήρε λεπτά συμμετοχής με την Πλζεν), ωστόσο είναι ένας κινητικός επιθετικός που μπαίνει στις φάσεις. Θα είναι αναμφίβολα στις βασικές λύσεις του Πορτογάλου για τη νέα σεζόν.

ΧΙΛΑΛ ΕΛ ΣΟΥΝΤΑΝΙ: Δεν έχει αποκτηθεί για φορ, όμως μπορεί να παίξει και να προσφέρει και εκεί. Δεν έχει πιάσει ακόμα το 100%, ωστόσο όταν το κάνει είναι ένας παίκτης που μπορεί να δώσει πολλά σε δημιουργία και γκολ είτε ως εξτρέμ είτε ακόμα και ως μοναδικός προωθημένος.

ΦΙΟΡΙΝ ΝΤΟΥΡΜΙΣΑΙ: Ο Έλληνας διεθνής επιθετικός έμεινε εκτός της ευρωπαϊκής λίστας για να μπει ο Σουντανί και άρχισαν συζητήσεις έτσι για το μέλλον του. Έχει προσόντα, ταχύτητα και εκτελεστικές ικανότητες και μπορεί να βοηθήσει ως μία εφεδρική λύση. Ειδικά εάν δεν υπάρξει άλλη κίνηση για την επίθεση έχει σοβαρές ελπίδες να μείνει ως τρίτος καθαρόαιμος στράικερ.

ΦΡΑΝΚΟ ΣΟΛΔΑΝΟ: Απογοήτευσε στα φιλικά προετοιμασίας και καιρό τώρα γίνονται διεργασίες να δοθεί δανεικός ή και να πουληθεί. Είναι εκτός των πλάνων του τεχνικού team.

ΟΥΓΚΟ ΚΑΙΠΕΡΣ: Και ο νεαρός Βέλγος επιθετικός δεν είναι στο αγωνιστικό πλάνο του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν. Θα δοθεί λογικά δανεικός και αυτός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα