Ο Άρης κλείνει τον Ντε Μποκ

Ο Άρης κλείνει τον Ντε Μποκ

Ο Άρης κλείνει τον Ντε Μποκ

bet365

Ο Άρης βρίσκεται στο τελικό στάδιο της απόκτησης του Λόρενς Ντε Μποκ από τη Λιντς με τη μορφή δανεισμού, τα έχει βρει και με τον Βέλγο αμυντικό και δεν αποκλείεται αύριο (3/8) να επικυρωθεί η συμφωνία.

Δύο μεταγραφικές κινήσεις εμπεριέχει το μεταγραφικό πλάνο μετά την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League. Ασφαλείς πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι η πρώτη είναι αυτή του Λόρενς Ντε Μποκ. Με τον 27χρονο Βέλγο αμυντικό υπάρχει προφορική συμφωνία η οποία απομένει να αποτυπωθεί σε μια κόλλα χαρτί και φυσικά να επικυρωθεί, όπως επίσης και με τη Λιντς η οποία έχει τα δικαιώματα του παίκτη και θα τον παραχωρήσει ως δανεικό καθώς έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022.

Ο Ντε Μποκ ανδρώθηκε ποδοσφαιριστή στην Κλαμπ Μπριζ καθώς φόρεσε τη φανέλα της επί πέντε συνεχή χρόνια κι εκεί έφτασε το όνομά του. Οι εμφανίσεις του με τη βελγική ομάδα ανέβασαν την αξία του στο χρηματιστήριο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, για να ακολουθήσει η μεταγραφή του στη Λιντς. Ο αγγλικός σύλλογος επένδυσε το ποσό των 1.7 εκατομμυρίων λιρών για την απόκτηση των δικαιωμάτων του, δίχως όμως να του δώσει και τις αγωνιστικές ευκαιρίες καθώς ο Μαρσέλο Μπιέλσα δεν τον συμπεριέλαβε στα πλάνα του. Γι’ αυτόν τον λόγο, πέρυσι αγωνίστηκε στην Οστάνδη υπό τη μορφή δανεισμού.

Ο Άρης κατέληξε στην περίπτωση του Ντε Μποκ για να καλύψει το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας, συνυπολογίζοντας επίσης ότι ο Βέλγος μπορεί να αγωνιστεί και ως κεντρικός αμυντικός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα