To «ευχαριστώ» του ΠΑΟΚ «στους καλύτερους φιλάθλους στον κόσμο»! (pic)

To «ευχαριστώ» του ΠΑΟΚ «στους καλύτερους φιλάθλους στον κόσμο»! (pic)

To «ευχαριστώ» του ΠΑΟΚ «στους καλύτερους φιλάθλους στον κόσμο»! (pic)

bet365

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου για τους νταμπλούχους Ελλάδας, που ξεπέρασαν το όριο των 22.000 καρτών, φτάνοντας στις 22.154!

Λούτον - Μίντλεσμπρο με ακόμα καλύτερες αποδόσεις και άμεση απόδοση κερδών*. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Το νούμερο είναι άκρως εντυπωσιακό, είναι ένα ιστορικό ρεκόρ για τους «ασπρόμαυρους», ένα νούμερο που δείχνει τη δίψα και το πάθος του κόσμου να στηρίξει τους πρωταθλητές Ελλάδας στο δρόμο για νέους τίτλους και επιτυχίες.

Η Τούμπα θα ζήσει απίστευτες στιγμές τη νέα χρονιά, θα είναι κατάμεστη σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι της, ίσως τα τελευταία με την παρούσα μορφή της, καθώς πλησιάζει η μέρα που θα ξεκινήσουν τα έργα κατασκευής του νέου γηπέδου.

Οι άνθρωποι της διοίκησης είχαν ορίσει στις αρχές Ιουνίου τις 22.000 κάρτες ως το «ταβάνι» για τα διαρκείας της νέας σεζόν. Το νούμερο αποδείχθηκε πολύ μικρό και παρά τη λογική αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων οι οπαδοί του ΠΑΟΚ τα εξαφάνισαν και έφτασαν τα 22.154 διαρκείας!

Γι’ αυτό και σήμερα, μετά την επίσημη ανακοίνωση του sold out, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ευχαρίστησε τους φίλους της ομάδας χαρακτηρίζοντάς τους ως «τους καλύτερους στον κόσμο»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα