Λάμπρου: Η χαμένη ευκαιρία έφερε το ενδιαφέρον Μπριζ και Χέρενφεν

Λάμπρου: Η χαμένη ευκαιρία έφερε το ενδιαφέρον Μπριζ και Χέρενφεν

bet365

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Έλληνας μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ και η Κλαμπ Μπριζ εμπλέκονται σε μεταγραφικά σενάρια, με τη Χέρενφεν να προστίθεται στους «μνηστήρες» για την απόκτησή του.

Μπόχουμ - Μπίλεφελεντ με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 150+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Από την άνοιξη είχε προκύψει ένα φλερτ ανάμεσα σε Μπριζ και Λάμπρου, το οποίο αναθερμάνθηκε τις τελευταίες ημέρες, με δεδομένο το μικρό χρόνο συμμετοχής του Έλληνα μεσοεπιθετικού στην καλοκαιρινή προετοιμασία του ΠΑΟΚ και το γεγονός ότι η ομάδα του Βελγίου, μετά από τις πωλήσεις των Νακάμπα και Ντανζουμά, ψάχνει στη μεταγραφική αγορά για εξτρέμ.

Προς το παρόν όλα είναι σενάρια και μένει να αποδειχθεί μέσα στις επόμενες μέρες ποιες αποφάσεις έχουν πάρει, πλέον, στον ΠΑΟΚ για το μέλλον του 21χρονου επιθετικού.

Τον περασμένο Μάρτιο η Μπριζ είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον βλέποντας τις επιδόσεις του Λάμπρου στο Ολλανδικό πρωτάθλημα με τη Φορτούνα Σιτάρντ, ακολούθησε η Άντερλεχτ, αλλά τελικά στα μέσα του Ιουνίου οι νταμπλούχοι Ελλάδας ανακοίνωναν την επέκταση του συμβολαίου, με γενναία αύξηση των αποδοχών του αλλά χωρίς ρήτρα αποδέσμευσης, μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

«Έχω αλλάξει πολύ και έχω βελτιωθεί σε πολλά κομμάτια. Έχω ωριμάσει αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά και έχω πάρει και την αυτοπεποίθηση που πρέπει να έχει ένας επιθετικός», έλεγε τη μέρα που επέστρεψε από το δανεισμό του στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ έδειξε να επενδύει πάνω του, ωστόσο στο διάστημα της προετοιμασίας επί ολλανδικού εδάφους πήρε λίγες ευκαιρίες από τον Αμπέλ Φερέιρα.

Η … κοσμοσυρροή στα φτερά της επιθετικής γραμμής, αλλά και ένας τραυματισμός που είχε στο ξεκίνημα, τον έφερε πίσω από Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Στοχ, Λημνιό, Ενρίκε, να είναι 5η και 6η επιλογή στα πλάνα του Πορτογάλου προπονητή, ο οποίος του έδωσε χρόνο συμμετοχής στο αποχαιρετιστήριο φιλικό παιχνίδι κόντρα στην πρώην ομάδα του, τη Φορτούνα Σιτάρντ.

Το όλο σκηνικό είναι λογικό να επαναφέρει στο μυαλό του 21χρονου μεσοεπιθετικού, που ανήκει από το χειμώνα του 2017 στον ΠΑΟΚ αλλά δεν έχει καταφέρει να παίξει ούτε ένα επίσημο παιχνίδι με την «ασπρόμαυρη» φανέλα, σκέψεις αποχώρησης από την Τούμπα, με την Κλαμπ Μπριζ, όπως γράφεται σήμερα στο Βέλγιο, να κοιτάζει την περίπτωση του και την Χέρενφεν να έχει επίσης δείξει ενδιαφέρον.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα