Παναθηναϊκός: Ανακοινώθηκε ο Μολό!

Παναθηναϊκός: Ανακοινώθηκε ο Μολό!

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Ανακοινώθηκε ο Μολό!

bet365

Παίκτης του Παναθηναϊκού και επίσημα είναι πλέον ο Γιοάν Μολό! Ο Γάλλος μέσος πέρασε με επιτυχίες τις ιατρικές εξετάσεις, συμφώνησε για δύο χρόνια κι ανακοινώθηκε από τους «πράσινους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση για το νέο απόκτημα της ομάδας έχει ως εξής:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Γάλλου ποδοσφαιριστή Γιοάν Μολό. Ο Μολό υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Ο Γάλλος μέσος γεννήθηκε στις 18 Ιουλίου 1989 στη Μαρτίγκ, μια πόλη στα βόρεια της Μασσαλίας στη Γαλλία. Ξεκίνησε στην ακαδημία της Μονακό και στα 19 του ήταν ήδη βασικό στέλεχος των Μονεγάσκων. Το 2010 πήγε στην Καέν ως δανεικός ενώ την επόμενη σεζόν τον απέκτησε η ισπανικά Γρανάδα. Στην Ισπανία έμεινε έξι μήνες, αφού επέστρεψε στη Γαλλία για λογαριασμό της Νανσί. Τον Ιανουάριο του 2013 δόθηκε δανεικός στη Σεντ Ετιέν, επέστρεψε μετά από έξι μήνες στη Νανσί για να φύγει οριστικά για τη Σεντ Ετιέν το χειμώνα του 2014. Δύο χρόνια μετά πήγε στη ρώσικη Κρίλια και το χειμώνα του 2017 τον απόκτησε η Ζενίτ. Τον Σεπτέμβριο του 2017 εντάχθηκε στην αγγλική Φούλαμ και έξι μήνες μετά βρέθηκε στο Κατάρ και την Αλ Ραγιάν. Το καλοκαίρι του 2018 επέστρεψε στην Κρίλια προτού επαναπατριστεί για τη Σοσό.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάσσομαι στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Ελπίζω να δω πολύ κόσμο στο γήπεδο γιατί μπορώ να υποσχεθώ ότι τη νέα σεζόν θα δουν ωραία πράγματα, νίκες και στοιχεία που θα τους ικανοποιήσουν. Προτρέπω τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού να καθίσουν αναπαυτικά στις θέσεις τους γιατί από εμένα θα δουν διαφορετικά πράγματα. Εγώ επέλεξα να έρθω στον Παναθηναϊκό για το project, όχι για τα χρήματα. Ξέρω ότι βρίσκομαι σε ένα ιστορικό σύλλογο με πολλούς τίτλους, ο οποίος χρειάζεται να πάει βήματα μπροστά. Για να το κάνει αυτό χρειάζεται καλύτερους ποδοσφαιριστές και είμαι εδώ γι' αυτό, να βοηθήσω την ομάδα να ανέβει επίπεδο, να πάει όσο ψηλότερα γίνεται, τους συμπαίκτες μου να βελτιωθούν και τους μικρότερους σε ηλικία να αναπτυχθούν», ήταν τα πρώτα λόγια του Γιοάν Μολό μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα