Η Σαπεκοένσε δεν προχωρά την υπόθεση της μεταγραφής του Πέδρο Ενρίκε

Η Σαπεκοένσε δεν προχωρά την υπόθεση της μεταγραφής του Πέδρο Ενρίκε

Gazzetta team
Η Σαπεκοένσε δεν προχωρά την υπόθεση της μεταγραφής του Πέδρο Ενρίκε

bet365

Η ομάδα από τη Βραζιλία είχε το όνομα του Πέδρο Ενρίκε πολύ ψηλά στη λίστα της, αλλά τα οικονομικά προβλήματα την υποχρεώνουν να κάνει πίσω στην υπόθεση του Βραζιλιάνου εξτρέμ του ΠΑΟΚ.

Μπορεί ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Σαπεκοένσε, Μαουρίσιο Ράμος, να έχει αναφερθεί πολλές φορές στην επιθυμία του να αποκτήσει τον Πέδρο Ενρίκε από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η βραζιλιάνικη ομάδα αποτελούν το μεγαλύτερο εμπόδιο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

«Έχουμε στην λίστα μας τον Πέδρο Ενρίκε, είναι αλήθεια. Είμαστε σε συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ για τον παίκτη, ωστόσο δεν εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς. Σημαντικό ρόλο παίζει ο παίκτης και οι διαπραγματεύσεις που έχει με την ομάδα του», υποστήριξε σε δηλώσεις του ο αθλητικός διευθυντής της Σαπεκοένσε (υπονοώντας ότι περιμένει το τέλος των διαπραγματεύσεων ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ενρίκε για την επέκταση του συμβολαίου του πριν παραχωρηθεί δανεικός εκ νέου) ωστόσο σημερινά δημοσιεύματα στη Βραζιλιά τονίζουν ότι η απόφαση της διοίκησης του είναι να μην κινηθεί για την απόκτηση μεσοεπιθετικού, καθώς αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, που δεν της επιτρέπουν να κάνει ακόμα μια μεταγραφή.

Πάντως, ο εκπρόσωπος του Πέδρο Ενρίκε βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και αναμένονται εξελίξεις στο θέμα της παραμονής του ή όχι στο ρόστερ της νέας χρονιάς. Η πλευρά του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή υποστηρίζει ότι έχει στα χέρια της δύο προτάσεις, η μια από ομάδα της Τουρκίας και η άλλη από ομάδα της Βραζιλίας, ωστόσο σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η κουβέντα γύρω από την επέκταση για ένα χρόνο του συμβολαίου του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα