Ο Αρανά και οι άλλες περιπτώσεις για τον ΠΑΟΚ

Ο Αρανά και οι άλλες περιπτώσεις για τον ΠΑΟΚ

Ο Αρανά και οι άλλες περιπτώσεις για τον ΠΑΟΚ

bet365

Ο Άμπελ Φερέιρα μίλησε ανοιχτά για μια τελευταία μεταγραφική "ένεση" με την προτεραιότητα του ΠΑΟΚ να είναι η απόκτηση ενός αριστερού μπακ. Η υπόθεση Αρανά και οι άλλοι υποψήφιοι.

Αμέσως μετά το τέλος του τελευταίου φιλικού αγώνα επί ολλανδικού εδάφους και την άνετη επικράτηση με 5-1 επί της Φορτούνα Σιτάρντ, ο Άμπελ Φερέιρα μίλησε ανοιχτά για την ανάγκη ενίσχυσης του ΠΑΟΚ με τουλάχιστον άλλες δύο μεταγραφές προκειμένου να αυξηθεί ο εσωτερικός ανταγωνισμός και να υπάρχουν δύο επιλογές σε κάθε θέση.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας ψάχνονται για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ, καθώς τη δεδομένη στιγμή υπάρχει μόνο ο Δημήτρης Γιαννούλης για να καλύψει και να παίξει στη συγκεκριμένη θέση. Το θέμα του Φάμπιο Κοεντράο, ο οποίος ακόμα δεν έχει βρει ομάδα, παραμένει ανοιχτό και υπό προϋποθέσεις ίσως να απασχολήσει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, ενώ στη λίστα των υποψηφίων υπάρχουν άλλοι δύο υποψήφιοι, ένας εξ αυτών είναι ο 22χρονος αριστερός μπακ της Σεβίλλης, υπόθεση του συνεχίζει να απασχολεί τον Γκιγέρμε Αρανά.

Η περίπτωση του Βραζιλιάνου αμυντικού δεν είναι καθόλου εύκολη, με τους Ανδαλουσιάνους να συζητάνε για την παραχώρηση του με τη μορφή δανεισμού και αξιώνοντας ένα ποσό άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Ο ΠΑΟΚ, μέσω του Μάριο Μπράνκο, προσπαθεί να ρίξει τις απαιτήσεις, ενώ παράλληλα ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής σε συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας εξετάζουν και άλλη μία αξιόλογη περίπτωση αριστερού μπακ.

Ο Αράνα μπορεί να καλύψει την τελευταία θέση ξένου παίκτη κάτω των 23 (μετά τους Ζαμπά και Αουγκούστο), ενώ αν προχωρήσει και ολοκληρωθεί η μεταγραφή του θα φτάσει να έχει επτά Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα