Έκαναν Τούμπα το Φορτούνα Σιτάρντ Stadion (pics & vid)

Έκαναν Τούμπα το Φορτούνα Σιτάρντ Stadion (pics & vid)

Έκαναν Τούμπα το Φορτούνα Σιτάρντ Stadion (pics & vid)

bet365

Πάνω από 250 φίλοι του ΠΑΟΚ μετέτρεψαν το Φορτούνα Σιτάρντ Stadion σε Τούμπα κερδίζοντας κατά κράτος τους αντίπαλους φιλάθλους. ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ.

Στον αγωνιστικό χώρο οι παίκτες του Αμπέλ Φερέιρα έκαναν ό,τι ήθελαν τους αντιπάλους τους επικρατώντας με 5-1 της Φορτούνα και στις εξέδρες την δική τους παράσταση έδωσαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα πάνω από 250 φίλαθλοι των νταμπλούχων δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδάνε και να αποθεώνουν τους παίκτες και τον Πορτογάλο προπονητή. Πολλές φορές μάλιστα στην εξέλιξη του αγώνα ζητούσαν την πρόκριση επί του Άγιαξ, ενώ στο τέλος οι πιο θαρραλέοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να πάρουν μια φανέλα από τους παίκτες του ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα