Η πρεμιέρα του Εσίτι με τον ΠΑΟΚ

Η πρεμιέρα του Εσίτι με τον ΠΑΟΚ

Η πρεμιέρα του Εσίτι με τον ΠΑΟΚ

bet365

Ο Άντερσον Εσίτι αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο ένα από τα δύο σημερινά τελευταία φιλικά παιχνίδια του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία. ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Άγιαξ - Αϊντχόφεν με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο ΠΑΟΚ μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στην Ελλάδα, καθώς το πρωί της Παρασκευής (26/7) έγινε η τελευταία προπόνηση στο Χορστ της Ολλανδίας και σήμερα υπάρχουν τα δύο τελευταία φιλικά παιχνίδια κόντρα στην Αλ Τααβόν από τη Σαουδική Αραβία (16.00 – PAOK TV) και τη Φορτούνα Σιτάρντ (20:00 – PAOK TV).

O Αμπέλ Φερέιρα δεν έχει αναφερθεί καθόλου στο πως σκέφτεται να ανακατέψει το ρόστερ του για να βγάλει την αποστολή των δύο αγώνων, το σίγουρο είναι πως όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές θα πάρουν χρόνο συμμετοχής, κάποιοι δεν αποκλείεται να παίξουν και ολόκληρο ενενηντάλεπτο.

Τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα πάνω στον Άντερσον Εσίτι. Ο Νιγηριανός μετράει, ήδη, τρεις ημέρες στη νέα του ομάδα και σήμερα αναμένεται να πραγματοποιήσει το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την «ασπρόμαυρη» φανέλα. Έχει ένα ενδιαφέρον να δούμε δίπλα σε ποιον παίκτη της μεσαίας γραμμής θα τον τοποθετήσει ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Βάσει των όσων έχουμε δει μέχρι τώρα στις προπονήσεις επί ολλανδικού εδάφους ο 25χρονος αμυντικός χαφ είναι έτοιμος από άποψη φυσικής κατάστασης και προορίζεται για βασικός στην πρώτη μονομαχία με τον Άγιαξ στις 6 Αυγούστου.

Ο Πέδρο Ενρίκε θα απουσιάσει από τα σημερινά φιλικά παιχνίδια, καθώς οι ενοχλήσεις στο ισχίο δεν έχουν ξεπεραστεί πλήρως γι’ αυτό και αποφασίστηκε να προφυλαχτεί.

Η αποστολή των νταμπλούχων Ελλάδας θα επιστρέψει το μεσημέρι της Κυριακής (28/7) στη Θεσσαλονίκη και μετά από ένα διήμερο ρεπό θα ξεκινήσει το τελευταίο κομμάτι της προετοιμασίας του για τον πρώτο αγώνα κόντρα στον Άγιαξ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα