Στο προσκήνιο ο Ντε Μποκ για τον Άρη, απομένει μια επαφή για Ιμπάνιες

Στο προσκήνιο ο Ντε Μποκ για τον Άρη, απομένει μια επαφή για Ιμπάνιες

Gazzetta team
Στο προσκήνιο ο Ντε Μποκ για τον Άρη, απομένει μια επαφή για Ιμπάνιες

bet365

Ο 27χρονος Λόρενς Ντε Μποκ είναι από τις περιπτώσεις που εξετάζονται για το αριστερό άκρο της άμυνας του Άρη κι ενώ απομένει μια ακόμη επαφή για τον Λουίς Ιμπάνιες.

Ο Ντε Μποκ ανήκει στη Λιντς με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2022 αλλά δεν βρίσκεται στα αγωνιστικά πλάνα του τεχνικού επιτελείου. Μάλιστα, στα μισά της περσινής σεζόν παραχωρήθηκε υπό τη μορφή δανεισμού στην Οστάνδη όπου μέτρησε 23 συμμετοχές στο βελγικό Πρωτάθλημα. Ο Βέλγος γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά στη Λόκερεν, ενώ πέρασε τα περισσότερα χρόνια της επαγγελματικής καριέρας του στην Κλαμπ Μπριζ (2013-18). Το καλοκαίρι του 2018 μεταγράφηκε στη Λιντς τη φανέλα της οποίας φόρεσε μόλις για επτά παιχνίδια. Η συζήτηση του Άρη με την αγγλική ομάδα περιλαμβάνει τον ετήσιο δανεισμό του.

Πληροφορίες του gazzetta.gr σημειώνουν πάντως ότι απομένει να γίνει μια ακόμη επαφή με τον ατζέντη του Λουίς Ιμπάνιες, αν και επί της συγκεκριμένης περίπτωση διαπιστώθηκε σημαντική οικονομική διαφορά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα