Παναιτωλικός: Ανακοινώθηκε ο Σανιά (pics)

Γιώργος Ντυμένος
Παναιτωλικός: Ανακοινώθηκε ο Σανιά (pics)

bet365

Ο 28χρονος αμυντικός υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τα «καναρίνια». Οι «κυανοκίτρινοι» είναι κοντά και σε αριστερό μπακ
Παίκτης του Παναιτωλικού και επίσημα έγινε ο Πιέρ Σανιά, καθώς υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τα «καναρίνια». Ο 28χρονος δεξιός μπακ ήρθε σήμερα στην Ελλάδα και αφού διευθετήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες, ανακοινώθηκε από τους «κυανοκίτρινους», οι οποίοι φαίνεται πως βρίσκονται κοντά και στην απόκτηση ενός αριστερού οπισθοφύλακα. Οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν πως στο Αγρίνιο έχουν «κλείσει» τον εκλεκτό τους και για την απέναντι από τον Σανιά πλευρά, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο και για αυτό δεν ανακοινώνεται ακόμα. Ετσι τέλη Ιουλίου στην ομάδα έχουν διαμορφώσει σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ της νέας σεζόν, αν και αναμένονται ορισμένες.. πινελιές όσο πλησιάζουμε στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Στον Παναιτωλικό ανήκει από σήμερα ο Πιέρ Σανιά, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο. Προηγούμενες ομάδες του ήταν η Βαλενσιέν, η Τσάβες, η Μορεϊρένσε και τον τελευταίο χρόνο η Μπελενένσες. Ο 28χρονος ακραίος αμυντικός, ο οποίος από αύριο θα ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας μας που προετοιμάζεται στο Καρπενήσι, στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: «Νιώθω χαρούμενος που ήρθα σ’ αυτό το κλαμπ, γιατί πιστεύω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή. Η οργάνωση, οι εγκαταστάσεις του και οι άνθρωποι του Παναιτωλικού μου δίνουν την εντύπωση μιας ομάδας – οικογένειας και αυτό ακριβώς μου ταιριάζει. Ο Ντάλσιο με τον οποίο μίλησα μου είπε τα καλύτερα για την ομάδα. Θέλω να βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της και να βρεθούμε στις πρώτες έξι θέσεις».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα