Παίρνει και τον Μολό ο Παναθηναϊκός! (vid)

Παίρνει και τον Μολό ο Παναθηναϊκός! (vid)

Νίκος Αθανασίου
Παίρνει και τον Μολό ο Παναθηναϊκός! (vid)

bet365

Ο Παναθηναϊκός ενεργοποίησε την συμφωνία με τον Γιοάν Μολό και ο Γάλλος εξτρέμ θα είναι παίκτης του τριφυλλιού για την επόμενη διετία!

Ανατροπή δεδομένων και ο Γιοάν Μολό στον Παναθηναϊκό! Μετά τον Δημήτρη Κολοβό, τον Ζοάο Νούνες και τον Γκάγιας Ζαχίντ, το τριφύλλι προχωρά και στην τέταρτη φετινή του μεταγραφή! Οι πράσινοι αφού στάθμισαν τα δεδομένα, κατέληξαν στην ενεργοποίηση της προφορικής συμφωνίας με τον Γάλλο εξτρέμ και οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και τυπικά για την επόμενη διετία!

Με αυτή την κίνηση, ο Παναθηναϊκός βάζει ακόμη περισσότερη ποιότητα εκεί που πονούσε πέρυσι, δηλαδή στην δημιουργία.

Ο παίκτης θα είναι αύριο στην Ολλανδία και θα περάσει ιατρικά με την επιστροφή της αποστολής στην Αθήνα.

Υπενθυμίζουμε πως στις αρχές του μήνα είχε έρθει στην Ελλάδα για να μιλήσει με τον Νίκο Νταμπίζα ενώ όπως είχατε διαβάσει στο gazzetta.gr στο πράσινο στρατόπεδο είχαν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι από τα όσα άκουσαν στα ραντεβού με τον έμπειρο άσο.

Διαβάστε εδώ όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα