ΠΑΟΚ: Οι πρώτες στιγμές του Εσίτι (pics & vids)

ΠΑΟΚ: Οι πρώτες στιγμές του Εσίτι (pics & vids)

ΠΑΟΚ: Οι πρώτες στιγμές του Εσίτι (pics & vids)

bet365

Ο Αντερσον Εσίτι έκανε την πρώτη του προπόνηση με τους νέους του συμπαίκτες σε συνθήκες που θύμιζαν περισσότερο Ελλάδα παρά Ολλανδία. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΧΟΡΣΤ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ.

Ο Αντερσον Εσίτι έπιασε άμεσα δουλειά. Ο Νιγηριανός μεσοαμυντικός το πρωί της Πέμπτης (25/7) ανακοινώθηκε από τον Δικέφαλο του Βορρά κι έκανε την πρώτη του προπόνηση με το θερμόμετρο στους 28 βαθμούς Kελσίου, με τις καιρικές συνθήκες μόνο Ολλανδία να μην θυμίζουν. Για τον λόγο για αυτό και ο Άμπελ Φερέιρα επέλεξε το πρόγραμμα να ξεκινήσει στις 9.30 τοπική ώρα, ενώ κάτι αντίστοιχο θα γίνει και το απόγευμα με την προπόνηση να πηγαίνει αρκετά αργά.

Ο Εσίτι μπήκε και ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα της πρωινής προπόνησης μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες και στα βίντεο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα