Χέρακλες - Αστέρας Τρίπολης 2-0: Ηττα, αλλά με αισιόδοξα «μηνύματα»

Gazzetta team
Χέρακλες - Αστέρας Τρίπολης 2-0: Ηττα, αλλά με αισιόδοξα «μηνύματα»

bet365

Οι Αρκάδες έχασαν από την Χέρακλες με 2-0, στο πρώτο τους φιλικό επί ολλανδικού εδάφους
Το πρώτο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους έδωσε σήμερα ο Αστέρας, που έχασε από την Χέρακλες με 2-0.
Οι Αρκάδες ξεκίνησαν με διάταξη 4-1-4-1 και τον Παπαδόπουλο στο τέρμα, τους Κώτσιρα, Βαλιέντε, Αντζουλά, Κυριακόπουλο στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τον Μπόρχα Φρνάντεθ στο «6», τους Καπίγια, Γλέζο στον άξονα, τους Καλτσά, Τζίμα στα άκρα και τον Δουβίκα στην κορυφή της επίθεσης.
Η Χέρακλες είναι είναι ένα «κλικ» πιο έτοιμη και ξεκίνησε καλύτερα. Κυκλοφόρησε την μπάλα και μόλις στο 4' άνοιξε το σκορ με τον Σόζκε. Με την πάροδο του χρόνου όμως ο Αστέρας άρχισε να ισορροπεί και στο 41' «άγγιξε» την ισοφάριση, όταν ο Δουβίκας βρήκε τον Καλτσά και εκείνος με σουτ από πλάγια θέση, έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του αντίπαλου γκολκίπερ. Στην ανάπαυλα ο Μπόρχα Χιμένεθ προχώρησε σε 10 αλλαγές, όμως η ελληνική ομάδα μπήκε «δυνατά» και στο 49' ο Ιγκλέσιας απώλεσε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει.
Στο υπόλοιπο διάστημα οι Κρέσπι, Πασαλίδης απείλησαν τα αντίπαλα καρέ, όμως στις καθυστερήσεις οι Ολλανδοί διπλασίασαν τα τέρματά τους, όταν στο σουτ του Μέρκελ η μπάλα κόντραρε στα σώματα, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Μιχαήλ.
Αστέρας 1ο ημίχρονο: Παπαδόπουλος (32' Τσιφτσής), Κώτσιρας, Βαλιέντε, Αντζουλάς, Κυριακόπουλος, Μπόρχα Φερνάντεθ, Καπίγια, Τζίμας, Γλέζος, Καλτσάς και Δουβίκας.
Αστέρας 2ο ημίχρονο: Τσιφτσής (60' Μιχαήλ), Βλάχος, Πασαλίδης, Χριστόπουλος, Τασουλής, Ιγκλέσιας, Μπελόκ, Μαρκ Φερνάντεθ, Μπαστιάνος, Κανελλόπουλος, Κρέσπι

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα