ΑΕΛ – Βόλος: Προβλημάτισαν οι «βυσσινί», αναποτελεσματικοί οι «νεοφώτιστοι»

Gazzetta team
ΑΕΛ – Βόλος: Προβλημάτισαν οι «βυσσινί», αναποτελεσματικοί οι «νεοφώτιστοι»

bet365

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες, αλλά η Λάρισα είχε τον γκολκίπερ Ρίστιτς για κορυφαίο της παίκτη
Χωρίς νικητή έληξε το σημερινό φιλικό της ΑΕΛ με τον Βόλο, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1. Οι «βυσσινί» έπαιξαν πάλι με τριάδα αλλά και τετράδα στην άμυνα (3-5-2 και 4-2-3-1) και καλούνται να ξεχάσουν το πρώτο ημίχρονο. Σε αυτό το διάστημα ναι μεν δεν υπήρξε σκορ, αλλά κορυφαίος του γηπέδου ήταν ο γκολκίπερ τους Ρίστιτς που αντέδρασε σωστά στις προσπάθειες των Ηλιόπουλου, Μαντζή (διπλή ευκαιρία), Μυστακίδη, ενώ ο τελευταίος είχε και δοκάρι λίγο πριν την ανάπαυλα.
Ετσι οι «νεοφώτιστοι» (είχαν 4-2-3-1 και 4-4-2) παρουσιάστηκαν αναποτελεσματικοί και μάλιστα έμειναν πίσω στο σκορ στο 51', όταν ο Ντάουντα σκόραρε στο ανεπίσημο ντεμπούτο του, μετά από κόρνερ του Στάνκοβιτς. Ο Βόλος έφτασε στην ισοφάριση στο 67', με ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σαρμιέντο.
ΑΕΛ: Ρίστιτς, Μόρας, Γκόλιας, Μιχαήλ, Καρανίκας, Μπάλλας, Φατιόν, Γιάκος, Νούνιτς, Σικάφκα, Χοτζάλι. Επαιξαν και οι Κρίστινσον, Ζίζιτς, Μπράλιτς, Ζίβκοβιτς, Μπέρτος, Σεσέροβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Μιλτιάδης, Νούσιος, Ντάουντα, Φιλίποβιτς, Στάνκοβιτς.
ΝΠΣ Βόλος: Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Δημόπουλος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Μάντζης, Μυστακίδης, Ηλιόπουλος, Φεράρι, Ζοάο Φερνάντο, Αγκούστο Μαξ. Επαιξαν και οι Καραγκιόζης, Τσοκάνης, Μήτογλου, Κορνέζος, Κυζιρίδης, Συμελίδης, Τσαούσης, Κορέλας, Λύρατζης, Κραβαρίτης, Διμηνάς, Σαρμιέντο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα