Ξάνθη: Στον... αέρα το φιλικό με την Χάποελ Χαντέρα

Gazzetta team
Ξάνθη: Στον... αέρα το φιλικό με την Χάποελ Χαντέρα

bet365

Το φιλικό της Ξάνθης με την Χάποελ Χαντέρα (18:00) είναι πιθανό να ακυρωθεί, αφού οι Ισραηλινοί αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα τραυματισμών.

Οι πολλοί τραυματισμοί που αντιμετωπίζει η Χάποελ Χαντέρα, θέτουν σε κίνδυνο τη διεξαγωγή του φιλικού (18:00) με την Ξάνθη.

Σχετικά με την προετοιμασία της ομάδας, το πρόγραμμα περιελάμβανε διπλή προπόνηση κατά τη διάρκεια της 2ης μέρας παραμονής της στη Βουλγαρία.

Ο Κίκο Ραμίρεθ και οι συνεργάτες του έδωσαν τις οδηγίες τους στις ασκήσεις αντοχής με αγωνιστικά παιχνίδια και στατικές φάσεις κατά τη διάρκεια της πρωινής προπόνησης.

Το απόγευμα το βάρος έπεσε σε τομείς της τακτικής ενώ προβλήθηκε βίντεο με φάσεις από το φιλικό με την ομάδα Νέων, με την τεχνική ηγεσία να κάνει τις επισημάνσεις της στους ποδοσφαιριστές. Σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων μπήκε και ο Φάμπιο Στάρτζεον.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα