Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τον δανεισμό του Ζαχίντ! (vids)

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τον δανεισμό του Ζαχίντ! (vids)

Νίκος Αθανασίου
Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τον δανεισμό του Ζαχίντ! (vids)

bet365

Ο Γκάγιας Ζαχίντ είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, καθώς η «πράσινη» ΠΑΕ ανακοίνωσε τον δανεισμό του από τον ΑΠΟΕΛ, επιβεβαιώνοντας απόλυτα το ρεπορτάζ του gazzetta.gr! Στην Αθήνα ο Νούνες.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το βράδυ της Δευτέρας τον δανεισμό του Ζαχίντ από τοΝ ΑΠΟΕΛ! Οι «πράσινοι» έφτασαν σε οριστική συμφωνία με τον κυπριακό σύλλογο και ανακοίνωσαν την μεταγραφή του Νορβηγού μεσοεπιθετικού, ο οποίος έρχεται για έναν χρόνο με οψιόν αγοράς σε επίπεδα που θα μπορεί να την καλύψει το «τριφύλλι». Μετά από διαπραγματεύσεις αρκετών εβδομάδων, οι «πράσινοι» προσθέτουν στο έμψυχο δυναμικό έναν παίκτη που μπορεί να βάλει δημιουργία και γκολ από τον άξονα της μεσαίας γραμμής!

Ο Ζαχίντ ήταν ο διακαής πόθος του Γιώργου Δώνη και ποτέ δεν έφυγε από την κορυφή της λίστας του Νταμπίζα.

Στο gazzetta.gr είχατε διαβάσει βήμα προς βήμα όλες τις εξελίξεις, ακόμη και όταν ο Παναθηναϊκός έλεγε πως αποσύρεται από την διεκδίκηση του παίκτη. Εδώ και δέκα ημέρες το «τριφύλλι» είχε βρει... άκρη στην υπόθεση και το μόνο που απέμενε ήταν λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί το deal. Έτσι κι έγινε. Ο Ζαχίντ θα περάσει από ιατρικά και αν όλα πάνε καλά θα μεταβεί στην Ολλανδία για να ενσωματωθεί στην αποστολή του Παναθηναϊκού.

Τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή ανακοίνωσε και ο ΑΠΟΕΛ:

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για μονοετή δανεισμό με δικαίωμα αγοράς του ποδοσφαιριστή Ghayas Zahid. Ως εκ τούτου στον ποδοσφαιριστή έχει παραχωρηθεί άδεια ώστε να μεταβεί στην Αθήνα για να ενεργοποιηθεί η συμφωνία».

Ήρθε για τις υπογραφές ο Νούνες

Από κει και πέρα, από το βράδυ της Δευτέρας βρίσκεται στην Αθήνα ο Ζοάο Νούνες, όπως αναμενόταν. Ο Πορτογάλος θα περάσει από ιατρικά, θα υπογράψει την Τρίτη και θα ανακοινωθεί. Στην συνέχεια θα μεταβεί στην Ολλανδία και θα τεθεί στην διάθεση του Γιώργου Δώνη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα