ΠΑΟΚ: Στην Ανκαραγκουτσού ο Κίτσιου

ΠΑΟΚ: Στην Ανκαραγκουτσού ο Κίτσιου

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Στην Ανκαραγκουτσού ο Κίτσιου

bet365

Την παραχώρηση του Στέλιου Κίτσιου στην Ανκαραγκουτσού ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ το απόγευμα της Δευτέρας.

Νέα σελίδα στην καριέρα του Στέλιου Κίτσιου, καθώς ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την παραχώρησή του στην Ανκαραγκουτσού, βάζοντας στα ταμία του περίπου 200.000 ευρώ, με τον ποδοσφαιριστή να υπογράφει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την μεταγραφή του Στέλιου Κίτσιου στην Ανκαραγκουτσού.

12 χρόνια μετά ήρθε η ώρα οι δρόμοι του ΠΑΟΚ και του Στέλιου Κίτσιου να χωρίσουν. Γέννημα θρέμα των Ακαδημιών του Δικεφάλου, ο Κίτσιου εντάχθηκε στην ασπρόμαυρη οικογένεια το 2007, και μέτρησε συνολικά 153 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ, σκοράροντας πέντε γκολ και μοιράζοντας 10 ασίστ, κατακτώντας και το Κύπελλο Ελλάδας τη σεζόν 2016-17.

Στέλιο σ’ ευχαριστούμε για την προσφορά σου στην ομάδα και ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα σου!»

Από την πλευρά τους οι Τούρκοι έκαναν ένα... επικό τιτίβισμα, γράφοντας: «Το καλύτερο δεξί μπακ του κόσμου για τρία ακόμη χρόνια στην Ανκαραγκουτσού».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα