Παναθηναϊκός: Σήμερα στην Αθήνα ο Νούνες

Παναθηναϊκός: Σήμερα στην Αθήνα ο Νούνες

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Σήμερα στην Αθήνα ο Νούνες

bet365

Εντός της ημέρας αναμένεται στην χώρα μας για λογαριασμό του Παναθηναϊκού ο Ζοάο Νούνες, ο ένας από τους δύο στόπερ που θέλει να προσθέσει ο Γιώργος Δώνης στο ρόστερ του «τριφυλλιού».

Χάμαρμπι - Έλφσμποργκ με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 150+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

O 23χρονος αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τη Λέχια Γκντανσκ και τα έχει βρει σε όλα με τον Παναθηναϊκό για να υπογράψει συμβόλαιο τριών ετών.

Οι «πράσινοι» ενημέρωσαν για τη συμφωνία με τον παίκτη το βράδυ της Κυριακής και ο παίκτης θα ταξιδέψει εντός της ημέρας για να φτάσει στην Αθήνα και να ολοκληρώσει και τυπικά το deal με το «τριφύλλι».

Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά και στα ιατρικά, ο Νούνες θα υπογράψει και θα φύγει για Ολλανδία και Όστερμπεεκ για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της νέας του ομάδας και τα πλάνα του Γιώργου Δώνη...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα