Ολιβέιρα: «Στην ΑΕΚ μου έδειξαν εμπιστοσύνη»

Ολιβέιρα: «Στην ΑΕΚ μου έδειξαν εμπιστοσύνη»

Gazzetta team
Ολιβέιρα: «Στην ΑΕΚ μου έδειξαν εμπιστοσύνη»

bet365

Ο νέος επιθετικός της Ενωσης στάθηκε στον τρόπο που τον προσέγγισαν οι «κιτρινόμαυροι»
Για τις πρώτες του εντυπώσεις στην Ελλάδα και την ΑΕΚ μίλησε ο Ολιβέιρα στη NOVA. Οπου και στάθηκε στην «εμπιστοσύνη» που του έδειξαν όλοι από την ομάδα.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για τις πρώτες του εντυπώσεις: "Είναι ένα μεγάλο κλαμπ. Ένα κλαμπ με μεγάλη ιστορία. Γνωρίζω ότι έχει εκπληκτικό κόσμο. Ξέρω κάποιους από τους συμπαίκτες μου που είναι Πορτογάλοι και θα γνωρίσω και τους υπόλοιπους. Οι εγκαταστάσεις της ομάδας μου άρεσαν πολύ. Οπότε οι πρώτες που εντυπώσεις είναι παρά πολύ καλές".
Για την απόφαση του να έρθει στην ΑΕΚ: "Δεν ήταν εύκολο γιατί πάντα έπαιζα στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Η Ελλάδα είναι μια πολύ όμορφη χώρα αλλά, χωρίς να θέλω να το υποτιμήσω, το πρωτάθλημα της δεν είναι στα καλύτερα. Για αυτό χρειάστηκα λίγο χρόνο για να το σκεφτώ και να αποφασίσω αν θα είναι ένα καλό βήμα για την καριέρα μου να έρθω εδώ. Όμως οι άνθρωποι του κλαμπ που έδειξαν πολύ εμπιστοσύνη. Επίσης μίλησα με κάποιους Πορτογάλους που βρίσκονται στην ομάδα, περισσότερο με τον Σιμάο που μου έδωσε εξαιρετικές συστάσεις. Όλα αυτά λοιπόν βοήθησαν να έρθω εδώ και είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα".
Για το αν μίλησε με τον προπονητή: "Ναι έχω μιλήσει. Είναι ένας πολύ σημαντικός προπονητής. Έχουμε δουλέψει μαζί στην Ντεπορτίβο λα Κορούνια. Είναι εξαιρετικός και σίγουρα η παρουσία του έπαιξε ρόλο για την τελική του απόφαση".
Για το μήνυμα του στον κόσμο της ΑΕΚ: "Το μήνυμα που μπορεί να στείλω είναι ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος που είμαι εδώ, πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος αυτού του μεγάλου κλαμπ. Θα τα δώσω όλα μέσα στο γήπεδο ώστε να τους χαρίσω πολλές χαρές και να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει".
Για τη σύγκριση του με τον Πόνσε: "Σίγουρα θέλω να πετύχω κι εγώ γκολ, είναι σημαντικό να βοηθήσω την ομάδα να παίρνει νίκες. Πέρα από τα γκολ όμως είναι σημαντικό να δημιουργείς χώρους και φάσεις, να συνεργάζεσαι κατάλληλα με τους συμπαίκτες σου. Αυτό δίνει ποιότητα στην ομάδα. Σημαντικότερο από τα δικά μου γκολ είναι να κερδίζει η ομάδα".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα