Παναθηναϊκός: Τελειώνει μέσα στην εβδομάδα του Ζαχίντ

Παναθηναϊκός: Τελειώνει μέσα στην εβδομάδα του Ζαχίντ

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Τελειώνει μέσα στην εβδομάδα του Ζαχίντ

bet365

Ο Γκάγιας Ζαχίντ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα φορέσει την φανέλα του Παναθηναϊκού μέσα στις επόμενες ημέρες. Μοναδική εκκρεμότητα η ρήτρα αγοράς που θέλει να βάλει το ᾽᾽τριφύλλι´´.

Όπως έχετε διαβάσει στο gazzetta.gr, λεπτομέρειες απομένουν για την ολοκλήρωση του δανεισμού του Γκάγιας Ζαχίντ από το ΑΠΟΕΛ στον Παναθηναϊκό. Ούτε... 50-50 είναι η υπόθεση, ούτε αυτή την στιγμή υπάρχει κίνδυνος να ᾽᾽χαλάσει᾽᾽ η μετακίνηση του παίκτη στους ᾽᾽πράσινους᾽᾽.

Από την στιγμή που βρέθηκε η λύση με την κάλυψη του συμβολαίου του διεθνή μεσοεπιθετικού, φαντάζει πάρα πολύ δύσκολο να μην τα βρουν οι δύο σύλλογοι στην τελευταία εκκρεμότητα που έχει απομείνει. Αυτή είναι η ρήτρα αγοράς που θέλει να βάλει ο Παναθηναϊκός για το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Νίκος Νταμπίζας έχει προτείνει ένα προσιτό ποσό για τα οικονομικά μέτρα της ΠΑΕ, οι Κύπριοι ζητάνε περισσότερα, ωστόσο, το πιο πιθανό σενάριο είναι να βρεθεί η λύση τις επόμενες ημέρες και ο παίκτης να υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα