Ολυμπιακός: «Πρόταση για Νταμπό», λένε οι Ιταλοί (vids)

Ολυμπιακός: «Πρόταση για Νταμπό», λένε οι Ιταλοί (vids)

Gazzetta team
Ολυμπιακός: «Πρόταση για Νταμπό», λένε οι Ιταλοί (vids)

bet365

Στην Ιταλία αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για τον Νταμπό.

Ο Γάλλος αμυντικός μέσος της Φιορεντίνα ότι μόνο είναι στη λίστα του Ολυμπιακού, αλλά στην Ιταλία υποστηρίζουν πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καταθέσει πρόταση για να τον κάνουν δικό τους.

Μάλιστα, τονίζεται πως στο παιχνίδι για την απόκτησή του έχει μπει κι η Ναντ, που επίσης έχει καταθέσει πρόταση, με τους «βιόλα» να αξιώνουν 3 εκ. ευρώ.

«Ο Ντανιέλε Πράντε την Τρίτη (23/7) ή την Τετάρτη (24/7) θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση της Φιορεντίνα για τα μεταγραφικά ζητήματα. Ανάμεσα στα θέματα που θα συζητηθεί είναι και αυτό του Μπράιαν Νταμπό. Για τον Γάλλο υπάρχουν δύο προτάσεις και τις επόμενες ώρες θα αποφασιστεί αν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό ή στη Ναντ. Η Φιορεντίνα κοστολογεί τον παίκτη στα 3 εκατ. ευρώ», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Ιταλοί.

Ο Μπράιαν Νταμπό πέρυσι έγραψε 26 συμμετοχές, 1 γκολ και 2 ασίστ, ενώ παίζει στη Φιορεντίνα από το 2018 προερχόμενος από τη Σεντ Ετιέν. Εχει παίξει επίσης σε Μονπελιέ και Μπλάκμπερν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα