AEK: Στον πάγκο ο Βέρντε, εκτός έξι! (pic)

AEK: Στον πάγκο ο Βέρντε, εκτός έξι! (pic)

Gazzetta team
AEK: Στον πάγκο ο Βέρντε, εκτός έξι! (pic)

bet365

Διαβάστε την ενδεκάδα της Α.Ε.Κ. για το φιλικό με τον Βόλο, αποστολή ο Ιταλός εξτρέμ που δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής, εκτός και οι Τσιγκρίνσκι - Μπάρκας...

Με τον Κλωναρίδη στη θέση του φορ θα αγωνιστεί η ΑΕΚ στην πρώτη της φιλική αναμέτρηση επί ελληνικού εδάφους αφού μπορεί να αποκτήθηκε και να ανακοινώθηκε ο Νέλσον Ολιβέιρα στη διάρκεια της ημέρας όμως ήταν απίθανο έως αδύνατο να αγωνιστεί κιόλας! Σε αντίθεση με τον Ντανιέλε Βέρντε που δεν αποκλείεται να τον δούμε για λίγο αφού θα είναι στον πάγκο.

Εκτός φιλικού πλην των Λιβάια (λείπει με άδεια έως και αύριο για προσωπικούς λόγους), Κρίστιτσιτς (πρόγραμμα αποκατάστασης λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο), Μπακάκη και Γιακουμάκη (επίσης πρόγραμμα αποκατάστασης λόγω κάκωσης στον δεξί τετρακέφαλο), έμεινα και οι Τσιγκρίνσκι και Μπάργκας για προληπτικούς λόγους αφού αισθάνθηκαν ενοχλήσεις στη διάρκεια της πρωϊνής προπόνησης.

Την ενδεκάδα της Ένωσης αποτελούν οι Αθανασιάδης, Παουλίνιο, Βράνιες, Οικονόμου, Χουλτ, Γαλανόπουλος, Σιμόες, Σιμάο, Ζεράλντες, Μάνταλος και όπως σημειώσαμε στην αρχή του κειμένου, Κλωναρίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα