Σωτηρίου: «Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά» (vid)

Σωτηρίου: «Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά» (vid)

Gazzetta team
Σωτηρίου: «Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά» (vid)

bet365

Ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ, Δημήτρης Σωτηρίου μίλησε μετά το τέλος του φιλικού με την Έουπεν και υπογράμμισε τη σημασία της συνέχειας της προετοιμασίας για τους Κρητικούς.

Την ήττα με 3-1 από τη βελγική ομάδα γνώρισε ο ΟΦΗ, ενώ ο Έλληνας τερματοφύλακας σχολίασε την απόδοση και τη δουλειά που κάνουν οι «μελανόλευκοι», προκειμένου να εμφανιστούν έτοιμοι τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στους απεσταλμένους και στην OFI TV:

«Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας, μετρήσαμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε μια ομάδα της πρώτης κατηγορίας του Βελγίου, σαφώς πιο έτοιμη από μας. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε την προετοιμασία μας, δουλεύουμε πολύ σκληρά, πολύ καλά. Είναι πολύ καλές οι συνθήκες δουλειάς, έχουμε τα πάντα. Προσπαθούμε να αφομοιώσουμε όσα θέλει ο προπονητής μας. Σε κάθε φιλικό έχουμε θετικά και αρνητικά, βελτιώνουμε όσα δεν κάνουμε καλά και προσπαθούμε να διορθωθούμε για τη συνέχεια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα