Πέτριτς: «Εχουμε δρόμο... »

Πέτριτς: «Εχουμε δρόμο... »

Gazzetta team
Πέτριτς: «Εχουμε δρόμο... »

bet365

Ο κόουτς της ΑΕΛ κράτησε τα θετικά από τα σημερινό πρώτο φιλικό προετοιμασίας των «βυσσινί»
Το πρώτο φιλικό του καλοκαιριού έδωσε σήμερα η ΑΕΛ και ο Γκόρνταν Πέτριτς έδειξε, σε γενικές γραμμές, ικανοποιημένος. «Για μένα το σημαντικό στα παιχνίδια αυτά είναι οι παίκτες να δώσουν το περισσότερο τρέξιμο που μπορούν. Και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο και μας αξίζουν συγχαρητήρια για το καλό ποδόσφαιρο. Είναι σημαντικό που δεν είχαμε τραυματισμούς και από αύριο ξεκινούμε τις προπονήσεις. Έχουμε δρόμο ακόμη μπροστά μας για να δουλέψουμε και θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία να παίξουν όλοι οι παίκτες. Θα δούμε εάν χρειαστούμε κάποιον ποδοσφαιριστή», είπε αρχικά.
Και συνέχισε. «Οι νέοι παίκτες προσπαθούν πολύ σκληρά, είναι το μέλλον της ομάδας μας αλλά όπως σας είπα και πριν θέλουμε να παίξουμε ακόμη 2-3 παιχνίδια για να ακολουθήσουμε το σύστημα της νέας χρονιάς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα