ΑΕΛ – Πανιώνιος: Φιλική ισοπαλία (1-1)

Gazzetta team
ΑΕΛ – Πανιώνιος: Φιλική ισοπαλία (1-1)

bet365

«Βυσσινί» και «κυανέρυθροι» ξεκίνησαν σήμερα τα καλοκαιρινά τεστ προετοιμασίας τους
Χωρίς νικητή έληξε η πρώτη φιλική αναμέτρηση του καλοκαιριού για ΑΕΛ και Πανιώνιο, καθώς αναδείχθηκαν στο Καρπενήσι ισόπαλοι 1-1.
Ο Γκόρνταν Πέτριτς παρέταξε τους «βυσσινί» σε διάταξη 3-5-2. Ο Κρίστινσον ήταν κάτω από τα γκολπόστ, οι Μόρας, Γκόλιας, Μπράλιτς στα στόπερ, ο Καρανίκας δεξιός μπακ-χαφ, ο Ζίβκοβιτς σε ανάλογο ρόλο από την αριστερή πλευρά, οι Σεσέροβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Χαλάτσης στον άξονα και οι Σικάφκα, Νούσιος επιθετικό δίδυμο. Ο Ακης Μάντζιος από την πλευρά του ξεκίνησε με 4-2-3-1. Ο Κότνικ ήταν στο τέρμα, οι Παπαγεωργίου, Μίκο, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, οι Κούρντι, Κόρμπος στον άξονα, οι Γλυνός, Τσιλούλης στα άκρα και ο Αρτσε πίσω από τον προωθημένο Δούμτσιο.
Στο πρώτο ημίχρονο οι οι «κυανέρυθροι» άνοιξαν νωρίς το σκορ με τον Δούμτσιο (8', κεφαλιά), αλλά οι «βυσσινί» ήταν εκείνοι που κράταγαν μπάλα (η κατοχή τους ήταν πάνω από 60%) και παρουσιάζονταν περισσότεροι απειλητικοί. Ανάλογη ήταν και η εικόνα του αγώνα στο δεύτερο μισό, παρά τις αλλαγές σε πρόσωπα και σχηματισμούς (π.χ. η Λάρισα έπαιζε 4-4-2). Τελικά η ΑΕΛ έφτασε στην ισοφάριση στο 73' με σουτ του Στάνκοβιτς (η μπάλα βρήκε και στο δοκάρι), φάση που προήλθε από κερδισμένες κεφαλιές των Μιχαήλ, Νούνιτς.
Για την ομάδα της Νέας Σμύρνης τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή ο Τσιλούλης.
ΑΕΛ: Κρίστινσον, Μόρας, Γκόλιας, Μπράλιτς, Καρανίκας, Ζίβκοβιτς, Σεσέροβιτς, Σικάφκα, Χαλάτσης, Νούσιος, Μιλοσάβλιεβιτς. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Ρίστιτς, Μιχαήλ, Ζίζιτς, Στάνκοβιτς, Μπέρτος, Μπάλλας, Φατιόν, Γιάκος, Νούνιτς, Φιλίποβιτς, Πινακάς.
Πανιώνιος: Κότνικ, Σταυρόπουλος, Κούρντι, Σαραμαντάς, Παπαγεωργίου, Μίκο, Κόρμπος, Αρτσε, Γλυνός, Δούμτσιος, Τσιλούλης. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Μαλέρμπ, Ντομίνγκες, Μπαξεβάνος, Ευαγγέλου, Μαξίμοβιτς, Οικονομίδης, Κραγιόπουλος, Καμαρά, Μανιάτης, Λιντεράκης, Παπανικολάου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα