Super League 1: Ομοφωνία στο Δ.Σ της Πέμπτης (18/07)

Gazzetta team
Super League 1: Ομοφωνία στο Δ.Σ της Πέμπτης (18/07)

bet365

Η Super League 1 ενημέρωσε για τη λήψη αποφάσεων στο Διοικητικό Συμβούλιο της Πέμπτης (18/07) αναφορικά με εμπορικά ζητήματα και άλλα.

Σε «πνεύμα συναίνεσης και ομοφωνίας», όπως μεταφέρουν οι πληροφορίες, συνεδρίασε το Δ.Σ της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος για ζητήματα σχετικά με τις διαφημιστικές πινακίδες, οπου για πρώτη φορά θα υπάρξει κεντρική διαχείριση και ανοίγει τον δρόμο για την ενιαία εικόνα και εμπορική ταυτότητα σε όλα τα γήπεδα της Super League, με θετικό αντίκτυπο και σε χορηγικό επίπεδο, καθώς και άλλα.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

«Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Εγκρίθηκε ομόφωνα η κεντρική διαχείριση διαφημιστικών πινακίδων των γηπέδων.

2/ Εγκρίθηκε ομόφωνα η επιλογή εταιρείας για την απόκτηση αποκλειστικού δικαιώματος διάθεσης αυτοκόλλητων φωτογραφιών και μεταλλικών ταπών των ποδοσφαιριστών της Super League.

3/ Εγκρίθηκαν ομόφωνα θέματα προγράμματος των αγώνων, εγκαταστάσεων, καθώς και διοργανώσεων των πρωταθλημάτων υποδομής κ.α».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα