Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Pao Alive!

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Pao Alive!

Νίκος Αθανασίου
Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Pao Alive!

bet365

O επιχειρησιακός διευθυντής του Ερασιτέχνη, Νίκος Καπνουλάς, ανέλυσε την πλατφόρμα του Pao Alive και το gazzetta.gr σας παρουσιάζει τα πιο σημαντικά κομμάτια.

Νόρκεπινγκ - Σεντ Πάτρικς με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 150+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Εκτός από τις δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ξεχωριστό ενδιαφέρον είχε η παρουσίαση της πλατφόρμας του Pao Alive από τον επιχειρησιακό διευθυντή του Ερασιτέχνη, Νίκο Καπνουλά. Μετά το βίντεο του πρότζεκτ με κεντρικό μήνυμα ᾽᾽Κρατάμε ζωντανό τον Παναθηναϊκό μας, στηρίζουμε την προσπάθεια᾽᾽, ο Καπνουλάς αναφέρθηκε στα πιο σημαντικά κομμάτια του σάιτ.

Αναλυτικά:

*Στην κορυφή της σελίδας υπάρχει ο μετρητής με το ποσό που έχει μαζευτεί, καθώς οι εμπνευστές της προσπάθειας έχουν θέσει ως πρωταρχικό στόχο την διαφάνεια στο πρότζεκτ.

*Οι τρόποι καταβολής χρημάτων είναι οι εξής:

-Online μέσω της σελίδας

-Μέσω e banking

-Στους τέσσερις τραπεζικούς λογαριασμούς(Eurobank, Alpha, Πειραιώς και Εθνική)

-Υπάρχει δυνατότητα για έξι άτοκες δόσεις με ποσό από 100 ευρώ και πάνω.

-Στην Θύρα 10 της Λεωφόρου καθημερινά και στις μπουτίκ της ΚΑΕ στο κλειστό του ΟΑΚΑ την ημέρα των αγώνων.

-Ο καθένας μπορεί να συνδράμει όσες φορές θέλει, δεν υπάρχει περιορισμός.

*Στην σελίδα φαίνονται τα ονόματα των υποστηρικτών αλλά και το ποσό που έχουν βάλει. Μάλιστα οι υποστηρικτές με 50.000 ευρώ και πάνω θα έχουν ξεχωριστή αναφορά στο νέο γήπεδο.

*Από Σεπτέμβριο θα γίνουν νέες κινήσεις με επίκεντρο την Περιφέρεια και τους Έλληνες του εξωτερικού.

*Είναι ξεκάθαρο πως δεν υπάρχουν ούτε κουπόνια αλλά ούτε και αποδείξεις υπέρ του εγχειρήματος. Ο Μάρκουλας το έκανε γνωστό για να μην την… πατήσει ο κόσμος με επιτήδειους που πάντα κάνουν την εμφάνισή τους σε αυτές τις περιπτώσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα