ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Γιαννακόπουλος: «Συγκινητική ανταπόκριση, ταβάνι μας ο ουρανός»!

Γιαννακόπουλος: «Συγκινητική ανταπόκριση, ταβάνι μας ο ουρανός»!

Γιαννακόπουλος: «Συγκινητική ανταπόκριση, ταβάνι μας ο ουρανός»!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έθεσε ως μίνιμουμ στόχο του Pao Alive τα 20 εκατομμύρια και ξεκαθάρισε πως περιμένει άμεσα την βοήθεια των επιφανών Παναθηναϊκών. 

Ροβανιέμι - Αμπερντίν με ακόμα καλύτερες αποδόσεις και άμεση απόδοση κερδών*.  |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, έδωσε το παρών στην παρουσίαση του Pao Alive του πρότζεκτ οικονομικής συμμετοχής των οπαδών του συλλόγου για έναν ενιαίο, αυτοδύναμο σύλλογο με φόντο το γήπεδο στον Βοτανικό.

Ο Γιαννακόπουλος μετά την αρχική του τοποθέτηση, όπου στάθηκε στην συγκινητική συμμετοχή του κόσμου, απάντησε σε ερωτήσεις και έθεσε ως ταβάνι της προσπάθειας τον ουρανό! Ξεκαθάρισε πως τα 20 εκατομμύρια δεν είναι παρά μόνο ο μίνιμουμ στόχος, αναφέρθηκε στην βοήθεια από επιφανείς Παναθηναϊκούς που την περιμένει ενώ μίλησε με κολακευτικά λόγια για τους Δώνη και Νταμπίζα!

Αναλυτικά:

Όπως είχα αναφέρει, προγραμματισμένο ήταν να έχουμε πρώτα έγγραφες δεσμεύσεις για τον Βοτανικό, οι προφορικές δεσμεύσεις των πολιτικών δεν έχουν σημασία, και μετά να παρουσιάζαμε το πλάμο για τον κόσμο.  Λόγω της μεγάλης θέλησης του κόσμου να βοηθήσει το επισπεύσαμε. Είναι συγκινητικό αυτό που έχει γίνει χωρίς να έχουν ενεργοποιηθεί ακόμη οι επιφανείς Παναθηναϊκοί αλλά πιστεύουν θα το κάνουν.

-Πόσο έχουν ανταποκριθεί οι ισχυροί παράγοντες;

Το μεγαλύτερο ποσό μέχρι τώρα είναι αυτό των 3.000. Αξιοσέβαστο αλλά δεν προέρχεται από αυτούς. Όλα τα μεγάλα πορτοφόλια θα ανταποκριθούν. Εφοπλιστές, παίκτες, προπονητές και άλλοι άνθρωποι που έχουν τέτοιες δυνατότητες, ώστε να συνεισφέρουν στο πρότζεκτ. Δεν πιστεύω ότι δεν θα ανταποκριθούν.

-Σε περίπτωση που δεν μαζευτούν τα χρήματα, τι θα γίνει;

Δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν θα μαζευτούν. Ο στόχος δεν είναι 20 εκατομμύρια, είναι το μίνιμουμ. Στόχος είναι τα 30, τα 50, τα 100. Θέλουμε ο σύλλογος να πρωταγωνιστεί παντού και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με μεγάλα μπάτζετ. Στόχος είναι ο ουρανός. Το 20 είναι το μίνιμουμ.

-Πότε θα έχετε έγγραφες δεσμεύσεις για τον Βοτανικό;

Αύριο στις 11 είναι η συνάντηση της ομάδας εργασίας. Όλο το καλοκαίρι θα δουλέψουν, θα φύγουν μόνο για λίγες ημέρες. Μέσα Σεπτεμβρίου θα έχουμε καταλήξει στον πιο σωστό δρόμο ώστε να κατοχυρωθεί νομικά το έργο και εκεί θα ζητήσουμε έγγραφες δεσμεύσεις και φυσικά να δεσμευθούν τα έσοδα για το έργο, ώστε να είναι διαθέσιμα.

-Έχετε στο μυαλό σας ραντεβού με τον Αλαφούζο;

Θεωρώ ότι είναι πρώιμο να συζητήσουμε. Πρέπει να ξέρουμε ότι θα υλοποιηθεί το έργο. Ο Αλαφούζος έχει αποδείξει πως πονάει τον Παναθηναϊκό, προσπαθεί για το καλό. Κάποιες φορές το επιτυγχάνει και κάποιες όχι. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι μπήκε στον Παναθηναϊκό και δεν θέλει το καλό του.

-Υπάρχει κάτι που δεν γνωρίζουμε;

Η συνάντηση με τον κύριο Μπακογιάννη που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα και αυριο κάνει σέντρα η ομάδα εργασίας. Δεν νομίζω ότι θα βρεθεί εμπόδιο. Αν τηρηθούν όσα μου έχουν πει όλα θα πάρουν τον δρόμο τους σωστά.

-Θα ήθελα την άποψή σας για την ποδοσφαιρική ομάδα και το πλάνο που υπάρχει;

Γίνεται πάρα πολύ καλή δουλειά, το είδαμε και πέρυσι στην αρχή. Πρέπει να συμπληρωθεί το ρόστερ με πιο έμπειρους. Το μπάτζετ είναι μικρό και για τα νούμερα αυτά η δουλειά του Δώνη και του Νταμπίζα είναι εξαιρετική.

-Πόσο αισιόδοξος είστε για το μπάσκετ;

Το μπάσκετ συνολικά ανεβαίνει στην Ευρώπη, τα μπάτζετ ανεβαίνουν συνεχώς. Ένας λόγος ακόμη για αυτό το εγχείρημα είναι να ανεβάσουμε το μπάτζετ. Βέβαια πρέπει να τηρηθεί το FFP και η Ευρωλίγκα πρέπει να είναι πιο αυστηρή. Το να πηγαίνουν κάθε χρόνο οι ίδιες ομάδες στο F4 δεν είναι καλό για το μπάσκετ, δείτε τι γίνεται στο NBA όπου κάθε δύο και τρία χρόνια ξεπηδάνε και άλλες ομάδες.