Ο ΠΑΟΚ πάει φουλ για Μπράνταριτς

Ο ΠΑΟΚ πάει φουλ για Μπράνταριτς

Ο ΠΑΟΚ πάει φουλ για Μπράνταριτς

bet365

Ο ΠΑΟΚ έχει φτάσει σε συμφωνία με τον Φιλίπ Μπράνταριτς, που πέρσι είχε 27 συμμετοχές με 2 ασίστ στη Serie A με την Κάλιαρι, και ψάχνει την «χρυσή τομή», στις συζητήσεις με την ιταλική ομάδα.

Ο Φιλίπ Μπράνταριτς, ποδοσφαιρικό «προϊόν» των ακαδημιών της Χάιντουκ Σπλιτ, όπου έκανε τα πρώτα του βήματα, είναι η πρώτη επιλογή του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση στην μεσαία γραμμή.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας έχουν ξεκινήσει επαφές με την Κάλιαρι, αφού ο 27χρονος Κροάτης αμυντικός μέσος έφτασε στο «νούμερο 1» της μεταγραφικής του λίστας, μετά τις υπερβολικά μεγάλες απαιτήσεις, άνω των 5.000.000 ευρώ, της Μπράγκα για την παραχώρηση του Φρανσέρτζιο.

Από την στιγμή που δεν υπήρξε σημείο επαφής με την πρώην ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα, ο «Δικέφαλος» στράφηκε στην περίπτωση του Μπράνταριτς τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο Μάριο Μπράνκο από το πέρασμα του από το κροατικό πρωτάθλημα για μια διετία (2016-2018) πριν έρθει και αναλάβει καθήκοντα αθλητικού διευθυντή στον ΠΑΟΚ.

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν καταφέρει να έρθουν σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος μετράει 6 συμμετοχές στην εθνική Κροατίας και με την οποία κατέκτησε τη 2η θέση στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, αλλά θα πρέπει να συμφωνήσει και με την Κάλιαρι, που έχει συμβόλαιο μαζί του μέχρι το 2023.

Ο Μάριο Μπράνκο έχει πάρει τις καλύτερες συστάσεις για τον 27χρονο αμυντικό μέσο που πέρσι είχε 27 συμμετοχές με 2 ασίστ στη Serie A με τη φανέλα της Κάλιαρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα