ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε αποστολή για Ολλανδία ο Φερέιρα

ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε αποστολή για Ολλανδία ο Φερέιρα

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε αποστολή για Ολλανδία ο Φερέιρα

bet365

Ο Αμπελ Φερέιρα ανακοίνωσε την αποστολή του ΠΑΟΚ που θα ταξιδέψει στην Ολλανδία για το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας.

Τυνησία - Νιγηρία με αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr. Τυνησία - Νιγηρία με αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.

Ανακοινώθηκε η αποστολή του ΠΑΟΚ η οποία θα μεταβεί στην Ολλανδία για το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας. Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης ο Αμπελ Φερέιρα γνωστοποίησε τα ονόματα της αποστολής από την οποία λείπουν αυτά των νεαρών Μαρκόφσκι, Παπαδόπουλο και Δεληγιαννίδη.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο ΠΑΟΚ:

Οι βαλίτσες γεμίζουν ξανά και το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου μετακομίζει εκ νέου στην Ολλανδία και το Χορστ για ακόμα ένα δεκαήμερο.

Η ολιγοήμερη παρουσία της ομάδας στην Ελλάδα, ολοκληρώθηκε με πρωινή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία. Το πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο και πάλι στην τακτική και την κυκλοφορία της μπάλας, μέσα από πληθώρα ασκήσεων.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Αμπέλ Φερέιρα ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στο δεύτερο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Πορτογάλος τεχνικός είναι οι: Πασχαλάκης , Μελίσσας , Ζίβκοβιτς , Μιχάι , Χατζηισαΐας , Βαρέλα , Κρέσπο , Ίνγκασον , Μιχαηλίδης, Μάτος , Ροντρίγκο , Γιαννούλης , Μίσιτς , Κάτσε , Ελ Καντουρί , Τσιγγάρας, Μπίσεσβαρ , Βέρνμπλουμ , Μαουρίσιο , Ντόουγκλας , Ενρίκε , Στοχ , Λάμπρου , Βιεϊρίνια , Ζαμπά , Πέλκας , Λημνιός , Άκπομ , Σφιντέρσκι , Γαϊτανίδης.

Η ομάδα αναχωρεί το πρωί της Πέμπτης (18.07) από το αεροδρόμιο Μακεδονία στις 10:15 για Ντίσελντορφ και στη συνέχεια θα ταξιδέψει οδικώς στο Χορστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα