Βέρντε: Το μεσημέρι της Τετάρτης στην Αθήνα για την ΑΕΚ!

Βέρντε: Το μεσημέρι της Τετάρτης στην Αθήνα για την ΑΕΚ!

Γιώργος Τσακίρης
Βέρντε: Το μεσημέρι της Τετάρτης στην Αθήνα για την ΑΕΚ!

bet365

Ο Ντανιέλε Βέρντε μπήκε στο αεροπλάνο και το μεσημέρι (12:40) της Τετάρτης θα βρίσκεται στην Αθήνα μαζί με τους ατζέντηδες και τους δικηγόρους του για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Είναι οριστικό. Ο Ντανιέλε Βέρντε έρχεται στην Αθήνα για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην ΑΕΚ. Ο Ιταλός εξτρέμ μπήκε στο αεροπλάνο για την ελληνική πρωτεύουσα και το μεσημέρι της Τετάρτης (17/7) στις 12:40 θα πατήσει στο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Ο 23χρονος άσος θα συνοδεύεται από τους ατζέντηδες του καθώς και από τους δικηγόρους του. Μόλις φτάσει ο Βέρντε θα μεταβεί για τις καθιεωρμένες ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά στη συνέχεια θα μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ για τις υπογραφές του συμβολαίου του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα