Ολυμπιακός: Non stop σκοράρισμα και δημιουργία από Γκερέρο και Μασούρα! (vid)

Ολυμπιακός: Non stop σκοράρισμα και δημιουργία από Γκερέρο και Μασούρα! (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Non stop σκοράρισμα και δημιουργία από Γκερέρο και Μασούρα! (vid)

bet365

Ο Ματιέ Βαλμπουενά μπορεί να έδειξε ξανά την ποιότητά του και ειδικά στις στατικές φάσεις, όμως οι Γκερέρο & Γιώργος Μασούρας συνέχισαν να είναι πρώτα... βιολιά σε σκοράρισμα και δημιουργία στον Ολυμπιακό στα φιλικά προετοιμασίας του.
Οι Γιώργος Μασούρας και Γκερέρο έδειξαν την μεγάλη τους επίδραση στο επιθετικό παιχνίδι των Πειραιωτών σε ένα μεγάλο μέρος των φιλικών προετοιμασίας τους και φυσικά και στο τελευταίο χρονικά φιλικό τεστ με την Φόρεστ στο Καραϊσκάκη. Για αρχή ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο είχε γκολ στο 1-1 με την Λέγκια Γκντανσκ μετά από φάουλ του Βαλμπουενά. Επίσης στο 5-0 με την Γιαγκελόνια ο Γκερέρο είχε χατ τρικ και ο Μασούρας συμμετοχή σε τρία γκολ των ερυθρόλευκων, εκ των οποίων ήταν δύο ασίστ στον Ισπανό άσο! Με άλλα λόγια είχαν και εξαιρετική συνεργασία μεταξύ τους.
Ακόμα στο 1-1 με τη Ντιναμό Μόσχας η συνεργασία των Μασούρα - Γκερέρο έστειλε την μπάλα στον σκόρερ Μπουχαλάκη. Ουσιαστικά δηλαδή ο Γκερέρο είχε πριν από την αναμέτρηση με την Φόρεστ 4 γκολ και 1 ασίστ και ο Μασούρας 2 ασίστ και συμμετοχή σε άλλα 2 γκολ! Στο ματς με την Φόρεστ ο Ισπανός με τον Έλληνα άσο ήταν πάλι πρωταγωνιστές. Στο 3ο λεπτό σε φάση από κόρνερ, το οποίο είχε κερδίσει ο Γκερέρο με την πίεσή του προς τον πορτιέρο Μούριτς, ο Ισπανός προσπάθησε για το τέρμα αλλά εν τέλει η μπάλα πήγε στον Μασούρα που σκόραρε με σκαστό σουτ. Λίγα λεπτά μετά ο Γκερέρο βρήκε δίχτυα από κοντά πάλι μετά από κόρνερ (σ.σ. και τα δύο κόρνερ ήταν από εκτελέσεις του Βαλμπουενά).
Στο 32' ο Γκερέρο με σουτάρα έκανε το 3-0 σε μία φάση όπου η μπάλα του... στρώθηκε μετά από σουτ του Μασούρα το οποίο ο Μούριτς δεν μπόρεσε να μπλοκάρει χάνοντας έτσι την μπάλα. Συμπερασματικά λοιπόν ο Γκερέρο παραμένει ο πλέον αξιόπιστος φορ του υπάρχοντος ρόστερ του Ολυμπιακού (σ.σ. και ενώ ο Μαρτίνς περιμένει τον Ελ Αραμπί να βρει τα πατήματά του) και ο Γιώργος Μασούρας ο πιο ποιοτικός διαθέσιμος Έλληνας μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού.
Συνολικά ο Γκερέρο έφτασε έτσι τα 6 γκολ στα φιλικά προετοιμασίας (σ.σ. είχε και την 1 ασίστ του) ενώ ο Μασούρας εκτός από το 1 τέρμα του με τη Νότιγχαμ Φόρεστ είχε τις 2 ασίστ του και συμμετοχή σε τουλάχιστον άλλες 3 φάσεις με γκολ των ερυθρόλευκων. Επειδή πιάσαμε γενικά τους αριθμούς ο 28χρονος Ισπανός την περασμένη σεζόν είχε 35 ματς με 10 γκολ και 3 ασίστ στον Ολυμπιακό. Ο Γιώργος Μασούρας στην προηγούμενη χρονιά σε Πανιώνιο και Ολυμπιακό κατέγραψε 32 εμφανίσεις με 11 τέρματα αλλά και 2 ασίστ.
ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα