Μπουχαλάκης: «Παιχνίδι με παιχνίδι δείχνουμε καλύτερο πρόσωπο»

Μπουχαλάκης: «Παιχνίδι με παιχνίδι δείχνουμε καλύτερο πρόσωπο»

Gazzetta team
Μπουχαλάκης: «Παιχνίδι με παιχνίδι δείχνουμε καλύτερο πρόσωπο»

bet365

Στην εικόνα του Ολυμπιακού που όπως τόνισε παιχνίδι με παιχνίδι γίνεται καλύτερη, στάθηκε με δηλώσεις του ο Ανδρέας Μπουχαλάκης.

Ο μέσος των «ερυθρολεύκων» μιλώντας στην κάμερα του One Channel ανέφερε τα εξής: «Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη φάση γιατί όλοι ξέρουμε ότι τα πόδια είναι βαριά μετά από έναν μήνα προετοιμασία, όμως παιχνίδι με παιχνίδι δείχνουμε καλύτερο πρόσωπο. Νομίζω ότι αυξάνεται η διάρκεια που έχουμε. Είχαμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Μας βοήθησαν και τα γρήγορα γκολ και ο κόσμος. Νομίζω ότι η ομάδα έβγαλε όρεξη και αυτό δείχνει ότι και τα καινούρια παιδιά που ήρθαν και έπαιξαν σήμερα δείχνουν ότι μπήκαν στον ρυθμό και σε αυτό που θέλει να περάσει ο προπονητής».

Για τον αγώνα απέναντι στη Βικτόρια Πλζεν για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ: «πρέπει να είμαστε σοβαροί, να προσέξουμε την άμυνα και όπως έχουμε δείξει ότι χρειαζόμαστε λίγες ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Το πιο σημαντικό είναι το αποτέλεσμα και η πρόκριση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα