ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
ΑΕΚ: Την Πέμπτη στην Αθήνα ο Βέρντε! (pic)

ΑΕΚ: Την Πέμπτη στην Αθήνα ο Βέρντε! (pic)

ΑΕΚ: Την Πέμπτη στην Αθήνα ο Βέρντε! (pic)

Έρχεται Ελλάδα, περνάει ιατρικά τεστ και ανακοινώνεται ο 23χρονος Ιταλός εξτρέμ, ολοκληρώνει το τυπικό μέρος της συμφωνίας του με την Α.Ε.Κ.

Champions League Προκριματικά με αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Ντανιέλε Βέρντε όχι μόνο πρέπει να θεωρείται παίκτης της ΑΕΚ, αλλά θα βρίσκεται στην Ελλάδα και την Αθήνα την Πέμπτη, προκειμένου να περάσει ιατρικά τεστ και να τελειώσει και τυπικά τη μετακίνησή του στην Ένωση. Θυμίζουμε ότι η ΑΕΚ είχε φτάσει καιρό τώρα σε deal με την Ρόμα με ένα ποσό 1 εκατ. ευρώ και διατηρώντας ποσοστό μεταπώλησης στο 30%.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως μετά τη συνάντηση της Ρόμα με τους ατζέντηδες του Ιταλού εξτρέμ ολοκληρώθηκε και το deal με την ΑΕΚ με τον ποδοσφαιριστή από την πλευρά του να πιέζει και εκείνος τους εκπροσώπους του να τελειώσουν σύντομα το θέμα διότι είχε πειστεί ο ίδιος να συνεχίσει φορώντας την κιτρινόμαυρη φανέλα για τα επόμενα τρία χρόνια.

Νωρίτερα οι Ισπανοί έγραφαν για το deal και ανέφεραν ότι επέλεξε μάλιστα και νούμερο (το ''7''). Ενώ και ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος Ντι Μάρτζιο με σχετικό του τιτίβισμα γνωστοποιεί την άφιξη του Βέρντε στην Αθήνα την Πέμπτη...

Είναι γεγονός ότι ο Ιταλός παίκτης από την πρώτη στιγμή ήθελε να έρθει στην ΑΕΚ και για αυτό είχε ενημερώσει και ότι θέλει το ''7'' στη φανέλα. Μάλιστα έστελνε στους εκπροσώπους του φωτογραφίες με σπίτια στη Γλυφάδα που έβλεπε στο Internet... Ωστόσο δεν θα έκανε τίποτα αν δεν του ...άναβαν το πράσινο φως οι εκπρόσωποί του!