ΑΕΚ: Στην τελική ευθεία για Ολιβέιρα!

ΑΕΚ: Στην τελική ευθεία για Ολιβέιρα!

Gazzetta team
ΑΕΚ: Στην τελική ευθεία για Ολιβέιρα!

bet365

Ο Νέλσον Ολιβέιρα πλησιάζει στην Ένωση, η οποία τα έχει βρει με τη Νόριτς και τον περιμένει να υπογράψει. Κρίσιμο ραντεβού της Ρόμα με Βέρντε.

Μια ανάσα από την απόκτηση του Πορτογάλου επιθετικού Νέλσον Ολιβέιρα βρίσκεται η ΑΕΚ. Η Ένωση τα βρήκε σε όλα με τη Νόριτς, η οποία τον ενημέρωσε για τη συμφωνία και από τη στιγμή που και ο μάνατζέρ του δείχνει να... κλείνει το μάτι στους «κιτρινόμαυρους», ο παίκτης καταλήγει πως η ελληνική ομάδα αποτελεί την καλύτερη επιλογή, αφού η προσπάθειά του να βρει σύλλογο σε καλύτερο πρωτάθλημα δεν στέφθηκε με επιτυχία.

Οι πληροφορίες που έρχονται από την Πορτογαλία επίσης αναφέρουν ότι ο Ολιβέιρα είναι έτοιμος να υπογράψει για τρία χρόνια στην ΑΕΚ, η οποία δούλεψε εντατικά την υπόθεσή του τις τελευταίες μέρες και του προσφέρει συμβόλαιο ενός εκατομμυρίου, αισιοδοξώντας ότι αμέσως μετά την επιστροφή από το Κιέλτσε ο Μιγκέλ Καρντόσο θα μπορεί να δουλέψει έχοντας στην ομάδα και τον βασικό του επιθετικό.

Καθοριστική μέρα για Βέρντε

Όσον αφορά το θέμα του Ντανιέλε Βέρντε, τις επόμενες ώρες αναμένεται να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις, καθώς ο Ιταλός εξτρέμ θα συναντηθεί με τη διοίκηση της Ρόμα και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα οριστικοποιηθεί η μετακίνησή του στην Ένωση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα