ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Κοροβέσης: «Το επίπεδο στον ΟΦΗ έχει ανέβει»

Κοροβέσης: «Το επίπεδο στον ΟΦΗ έχει ανέβει»

Κοροβέσης: «Το επίπεδο στον ΟΦΗ έχει ανέβει»

Ο Νίκος Κοροβέσης έκανε δηλώσεις στα ΜΜΕ που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου κατά την αναχώρηση του ΟΦΗ για την Ολλανδία, αναφέροντας πως η ομάδα αλλάζει «φιλοσοφία» και θα εμφανιστεί διαφορετική τη νέα σεζόν.

Οι Ομιλίτες αναχώρησαν για την Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους και ο Έλληνας μπακ-χαφ αναφέρθηκε σε όσα αλλάζουν στον σύλλογο και στην όρεξη για δουλειά που διαπνέει την ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Περάσανε δέκα μέρες με προπονήσεις τώρα είμαστε σε ένα καλό επίπεδο και θα πάμε στην Ολλανδία για να ολοκληρώσουμε το έργο που ξεκινήσαμε εδώ.

Φέτος θα δούνε κάτι διαφορετικό από πέρυσι μια άλλη φιλοσοφία. Το επίπεδο έχει ανέβει και θα ανέβει κι άλλο με τις μεταγραφές και μέσα από την σκληρή δουλειά. Είμαι σίγουρος ότι θα γυρίσουμε με μια ομάδα ολοκληρωμένη και δεμένη. 

Αυτή η χρονιά που μας πέρασε είναι μάθημα για εμάς, αφού περάσαμε δύσκολα κάτω από πίεση. Τώρα είναι μια νέα σεζόν ξεκινάμε από το μηδέν και τώρα θα είναι εύκολα και διαχειρίσιμα τα πράγματα μιας και έχουμε την εμπειρία. Έχουμε όλο το χρόνο μπροστά μας για να πάμε μπροστά. Περιμένουμε το νέο μας προπονητή, δεν ξέρουμε πότε θα ρθει αλλά τον περιμένουμε.

Μόνο και μόνο που πάμε Ολλανδία είναι κάτι ξεχωριστό, είχα την ευκαιρία να βρίσκομαι τρία χρόνια εκεί στο παρελθόν με άλλες ομάδες και το κλίμα είναι ιδανικό. Πάνε μόνο ισχυρές ομάδες εκεί και εκεί θα βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα και θα εμφανιστούμε καλύτερα».